2007. október 30.,  kedd
NAPI

Szembesülés az életünkkel

Általában, amikor leginkább úgy érezzük, minden rendben van velünk, körülöttünk, bennünk, akkor, mint derült égbõl a villámcsapás valami figyelmeztet minket: érkezik egy jel, amibõl ráébredünk, tulajdonképpen nem is olyan szép és jó az életünk, mint azt hittük sokáig.
Talán éppen egy nagyon vidám hangulatban eltöltött, bohókás este-éjszaka után tudatosul bennünk, hogy hiányzik valami a mindennapjainkból. Az a fajta izgalom, kaland, mely természetes volt még néhány évvel ezelõtt. A rutintól, a megszokottól eltérõ dolog, talán valami õrültség, felelõtlenség, egy kis pezsgés, felpörgés. Hogy aztán visszatérhessünk ahhoz az élethez, amit kialakítottunk magunkban, ahhoz a fajta viselkedéshez, amit elvárunk önmagunktól. Nem lehet és nem is szabad visszapörgetni az idõ kerekét, hogy átélhessük azt, ami tizenöt-húszévesen olyan természetes volt, hiszen azóta nagyon sokat változtunk, és valószínûleg már nem is lennénk boldogok, ha csak a mának élnénk. Mégis vágyunk valami megmagyarázhatatlan, kimondhatatlan dolog után, amirõl mi sem tudjuk, hogy mi az tulajdonképpen. De nyitottabban kell járjunk a világban, hogy észrevehessünk olyan lehetõségeket, melyek mellett elsiklottunk. Fontos, hogy szeressünk élni, lássuk értelmét a mindennapjainknak, találjuk meg az apró örömöket, és idõnként ne akarjunk anynyira megfelelni másoknak. Legyen célunk, elképzelésünk, gondoljunk meg mindent, ami lényeges, de alkalmanként hagyjuk, hogy magukkal sodorjanak az események, mert akkor kevésbé leszünk elégedetlenek önmagunkkal, az életünkkel.
 
 
 
 
 
Kiss D.
Lehet, hogy nem történik semmi negatív dolog, mégis elkezdünk valami megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan után vágyakozni. Ettõl pedig összekuszálódik minden az életünkben, és már nem is tudjuk, mit tegyünk, hogyan rendezzük a sorokat.
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
"..az elejétől a végéig otthon csináltam a kis stúdiómban."
Őszintén vallott Kiss Orsinak a népszerű rapper
Időközi sajtótájékoztatót tartott a Nemzeti Bor Maraton Budapesten.
NAPIAktuális
Átadták az ország vezető sörgyárának, a Dreher Sörgyáraknak két új, összesen 4400 négyzetméter..
Kriza Ákos polgármester meglehetősen arrogánsan reagált és kikapcsolta Pakusza mikrofonját
a halálozások számának növekedése összefüggésben állhat az influenzajárvánnyal
NAPIsport
21. századi modern kiállítás a vitorlássportról és a Balatonról
Ifjabb Tóth János szerint a legfontosabb, hogy végigmenjenek Egerben.
A Miskolci Rendőrkapitányság csapata nyerte a színvonalas megmérettetést.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu