Share on Google+
2007. június 5.,  kedd
NAPI

Détár Enikõék beújítottak

Détár Enikõ és Rékasi Károly bár modern embernek tartják magukat, az internettel eddig egyiküknek sem sikerült megbarátkoznia. Most azonban a két gyerekük unszolására nem hogy haladnak a korral, elõbbre is járnak néhány lépéssel: internetalapú tévét néznek otthon.

Régebben, amikor valaki e-mailt szeretett volna küldeni nekik, zavarba jöttek, és inkább a faxot javasolták. Ám ha ez a "csel” nem jött be, lányukat kérték meg, hogy segítsen nekik megnézni az e-mailjeiket.

Mostanra már kisfiuk, a négyéves Zsebi is jobban ért a számítógéphez, mint a szülõk. Enikõ és Károly ezek után úgy döntött: nem várnak tovább, megtanulják, hogyan kell internetezni. Ez fõként azért fontos számukra, mert otthonukba bevezettették az internettévét, és szeretnék élvezni ennek elõnyeit.

Természetesen a nagylányunk unszolására fizettünk elõ a szolgáltatásra, nekünk eszünkbe sem jutott volna ilyesmi. Gigi nagyon megszerette, de mi az õ segítsége nélkül szinte be sem tudtuk kapcsolni ” - mondja mosolyogva Rékasi Károly.Enikõt sem kellett sokáig gyõzködni, hogy bevezettessék otthonukba a modern kor szolgáltatását. Hiszen gyakran szembesült azzal a problémával, hogy amikor késõ este szeretetett volna megnézni egy új DVD-t, a videotéka már nem volt nyitva.

Fantasztikus, hogy mi mindent tud ezt az új rendszer, már csak a gyakorlatban is meg kellene tanulnunk. Ugyanis amellett, hogy bármikor rögzíthetem, majd visszanézhetem a kedvenc mûsoromat, még videotékaként is mûködik. Egyszerûen kiválasztom, hogy milyen filmet szeretnék megnézni, és az átlagos kölcsönzési díjért bármikor megtehetem. Ráadásul több nyelv közül is választhatok. Mivel gõzerõvel tanulok angolul, ennek nagy hasznát veszem, hiszen bármikor meg tudom nézni a filmeket angol szöveggel. Így a szórakozás mellett tökéletesíthetem az angolom is” - teszi hozzá lelkesen Détár Enikõ.

Forrás: blikk.hu

még több
még több hír
NAPIbulvár
Gondoltad volna, hogy ők is ezen a napon születettek?
A Mad Men - Reklámőrültek 7. évadnyitó sorozata a híres színésznő lányának vetkőzésével indult.
Alig egy hete született meg Justin és Jessica kisfia, Silas, a büszke szülők máris posztolták az..
NAPIAktuális
A Bisnode elemzése kiderítette melyek a legkedveltebb bankok a DRB pórul járt vállalati ügyfeleinek..
Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban adott otthont a záróeseménynek.
NAPIsport
Őket kiáltották ki bűnbaknak a Videoton elleni, múlt vasárnapi 7-0-s vereséget követően.
Az idén először kétnapos rendezvényt egy 3x2 km-es váltó vezette be
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu