Share on Google+
2007. november 7.,  szerda
NAPI

Flying Nights Series vs SoundTribe Rekords

Új progressive partisorozat indul péntekenként a Club D Nightban! A sorozat bemutatkozó estjén a Flying Nights Series és a SoundTribe Rekords DJ-i mutatják be MOMENTS dupla mixalbumukat!
Az október 6-án megnyitott klub több teltházas parti után újabb fába vágta a fejszéjét: ezúttal az ezer ágra szakadt elektronikus zene irányzatai közül a progressive house kemény törzsét faragja tökéletesre. A havi rendszerességgel jelentkezõ partisorozat elsõ alkalommal egy lemezbemutatóra invitál benneteket, a SoundTribe Rekords és a Flying Nights Series DJ-inek prezentálásában.
 
A MOMENTS címû dupla mixalbumot Chris Drifter (STR) és a Faces (STR) formáció készítette. Két eltérõ stílus, két eltérõ hangzás, egyazon motiváció: mutassuk meg, hogy a progressive house csapatának csatárai a mai divatmûfajok özönében még mindig laza könnyedséggel lõnek kapura és szereznek gólokat. Az est játékosai egytõl-egyig a kõkemény mûfaj elkötelezettjei. Ki támadó, ki védekezõ játékot játszik, de pont ettõl lesz izgalmas a mérkõzés, hiszen meghallhatjuk, hogy egy zenei stíluson belül milyen széles skálán lehet mozogni.
 
A nagy meccs elõtti bemelegítõ gyakorlatokat a SoundTribe Rekords állandó warm-up DJ-je, ZooL (STR) vezényli, õt követik a MOMENTS album megalkotói, Chris Drifter (STR) és a Faces duó (STR), majd a Flying Nights DJ-k, Max O.D. és 20th Corner egy back2back szettel gondoskodnak arról, hogy a közönség egyáltalán ne akarjon hazamenni.
 
 
 

Új partisorozatot indít a Club D Night: havonta egyszer, péntekenként a progressive house híveinek szolgáljuk fel kedvenc stílusuk legújabb és legütõsebb darabjait, mindezt a SoundTribe Rekords és a Flying Nights Series, a partisorozat hivatalos képviselõinek tolmácsolásában. A zene mellett a jó hangulatról rendszeres italakcióval gondoskodunk, ráadásul az elsõ 200 vendég az élményeken túl még egy ajándék promóciós mixalbummal is gazdagodhat!
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Ma ünnepli 62. születésnapját Csongrádi Kata.
Harry herceg szerint a hadseregben eltöltött tíz év mentette meg őt a teljes elzülléstől.
86 évvel ezelőtt a mai napon adták át először az Oscar-díjakat
NAPIAktuális
A rendszerváltást hibái ellenére is alapvetően jónak nevezték az Újratervezés - Cél: a demokrácia..
Nem most van annak az ideje, hogy Japán Oroszországhoz közeledjen
Az államháztartási és a stabilitási törvényen túl számos jogszabályt változtat meg a..
NAPIsport
Babos az első fordulóban búcsúzott
A legerősebb összeállításában vesz részt a magyar vívóválogatott a június 5. és 11. között..
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu