2007. november 7.,  szerda
NAPI
Flying Nights Series
vs SoundTribe Rekords
Új progressive partisorozat indul péntekenként a Club D Nightban! A sorozat bemutatkozó estjén a Flying Nights Series és a SoundTribe Rekords DJ-i mutatják be MOMENTS dupla mixalbumukat!
Az október 6-án megnyitott klub több teltházas parti után újabb fába vágta a fejszéjét: ezúttal az ezer ágra szakadt elektronikus zene irányzatai közül a progressive house kemény törzsét faragja tökéletesre. A havi rendszerességgel jelentkezõ partisorozat elsõ alkalommal egy lemezbemutatóra invitál benneteket, a SoundTribe Rekords és a Flying Nights Series DJ-inek prezentálásában.
 
A MOMENTS címû dupla mixalbumot Chris Drifter (STR) és a Faces (STR) formáció készítette. Két eltérõ stílus, két eltérõ hangzás, egyazon motiváció: mutassuk meg, hogy a progressive house csapatának csatárai a mai divatmûfajok özönében még mindig laza könnyedséggel lõnek kapura és szereznek gólokat. Az est játékosai egytõl-egyig a kõkemény mûfaj elkötelezettjei. Ki támadó, ki védekezõ játékot játszik, de pont ettõl lesz izgalmas a mérkõzés, hiszen meghallhatjuk, hogy egy zenei stíluson belül milyen széles skálán lehet mozogni.
 
A nagy meccs elõtti bemelegítõ gyakorlatokat a SoundTribe Rekords állandó warm-up DJ-je, ZooL (STR) vezényli, õt követik a MOMENTS album megalkotói, Chris Drifter (STR) és a Faces duó (STR), majd a Flying Nights DJ-k, Max O.D. és 20th Corner egy back2back szettel gondoskodnak arról, hogy a közönség egyáltalán ne akarjon hazamenni.
 
 
 

Új partisorozatot indít a Club D Night: havonta egyszer, péntekenként a progressive house híveinek szolgáljuk fel kedvenc stílusuk legújabb és legütõsebb darabjait, mindezt a SoundTribe Rekords és a Flying Nights Series, a partisorozat hivatalos képviselõinek tolmácsolásában. A zene mellett a jó hangulatról rendszeres italakcióval gondoskodunk, ráadásul az elsõ 200 vendég az élményeken túl még egy ajándék promóciós mixalbummal is gazdagodhat!
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Utolsóként költözött be, első helyezett lett a ValóVilág 7-ben Robin
Két lábon járó hulla vagyok – írta a Mail on Sunday tudósítójának küldött levelében a Dzsihád..
Sarah Palin vs. Bristol Palin
NAPIAktuális
Az Iránnal a nukleáris programjáról kötendő megállapodás létében fenyegetheti Izraelt
A vizsgálat túlnyomórészt pozitív eredménnyel zárult.
Három, egymástól független midibusz-beszerzési tender van folyamatban
NAPIsport
A magazin honlapján olvasható rangsorban az 1741. helyet foglalja el
A zárónapon is remekeltek a magyarok a X. CMAS Uszonyosúszó Világkupán.
Jól indult az év a vitorlázó Berecz Zsombor számára.
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu