Share on Google+
2007. november 7.,  szerda
NAPI

Flying Nights Series vs SoundTribe Rekords

Új progressive partisorozat indul péntekenként a Club D Nightban! A sorozat bemutatkozó estjén a Flying Nights Series és a SoundTribe Rekords DJ-i mutatják be MOMENTS dupla mixalbumukat!
Az október 6-án megnyitott klub több teltházas parti után újabb fába vágta a fejszéjét: ezúttal az ezer ágra szakadt elektronikus zene irányzatai közül a progressive house kemény törzsét faragja tökéletesre. A havi rendszerességgel jelentkezõ partisorozat elsõ alkalommal egy lemezbemutatóra invitál benneteket, a SoundTribe Rekords és a Flying Nights Series DJ-inek prezentálásában.
 
A MOMENTS címû dupla mixalbumot Chris Drifter (STR) és a Faces (STR) formáció készítette. Két eltérõ stílus, két eltérõ hangzás, egyazon motiváció: mutassuk meg, hogy a progressive house csapatának csatárai a mai divatmûfajok özönében még mindig laza könnyedséggel lõnek kapura és szereznek gólokat. Az est játékosai egytõl-egyig a kõkemény mûfaj elkötelezettjei. Ki támadó, ki védekezõ játékot játszik, de pont ettõl lesz izgalmas a mérkõzés, hiszen meghallhatjuk, hogy egy zenei stíluson belül milyen széles skálán lehet mozogni.
 
A nagy meccs elõtti bemelegítõ gyakorlatokat a SoundTribe Rekords állandó warm-up DJ-je, ZooL (STR) vezényli, õt követik a MOMENTS album megalkotói, Chris Drifter (STR) és a Faces duó (STR), majd a Flying Nights DJ-k, Max O.D. és 20th Corner egy back2back szettel gondoskodnak arról, hogy a közönség egyáltalán ne akarjon hazamenni.
 
 
 

Új partisorozatot indít a Club D Night: havonta egyszer, péntekenként a progressive house híveinek szolgáljuk fel kedvenc stílusuk legújabb és legütõsebb darabjait, mindezt a SoundTribe Rekords és a Flying Nights Series, a partisorozat hivatalos képviselõinek tolmácsolásában. A zene mellett a jó hangulatról rendszeres italakcióval gondoskodunk, ráadásul az elsõ 200 vendég az élményeken túl még egy ajándék promóciós mixalbummal is gazdagodhat!
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Újabb oldaláról ismerhetjük meg a sztárt!
Az 53 éves amerikai tervező a divatvilág után a filmipart is meg kívánja reformálni
Katica hegedülni és énekelni is fog az előadáson
NAPIAktuális
Az amerikai nagykövet érthetőnek nevezte a lengyel álláspontot.
"Le a kormányzati korrupcióval!"
A légitársaság június 19-én kezdi meg az új útvonal üzemeltetését Gdanskból
NAPIsport
Őket kiáltották ki bűnbaknak a Videoton elleni, múlt vasárnapi 7-0-s vereséget követően.
Az idén először kétnapos rendezvényt egy 3x2 km-es váltó vezette be
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu