2007. május 30.,  szerda
NAPI
Britney részegen összehányta
magát
Los Angeles - Vissza akarják vinni Britney Spearst (25) az elvonóra, miután kedden éjjel félájultan, részegen és összehányva találtak rá egy férfi mosdóban. Az énekesnõ honlapján levelet írt rajongóinak, melyben elárulta: az élete szürreális és õrült, és alig várja, hogy találkozhasson istennel.

Mentõt kellett hívni Britney Spearshez kedden éjjel egy Los Angeles-i szálloda férfi mosdójába. A szemtanúk szerint az énekesnõ részegen, sõt, valószínüleg kábítószer befolyása alatt, félájultan térdelt az egyik vécékagyló elõtt, és fejét a csészébe lógatva megállíthatatlanul hányt. A személyzet értesítette a testõrét, aki kitámogatta a mosdóból, és megpróbálta hazavinni, de a hátsó kijáratnál Britney összecsuklott, és elvesztette az eszméletét. Ekkor hívták ki a mentõket, akik ellátták, de a kórházba szállításra Britney nem adott engedélyt. Öt barátja, akikkek együtt érkezett a szórakozóhelyre, érdekes módon a botrány hírére azonnal eltûnt.

Az énekesnõ az utóbbi idõben mintha kissé visszavett volna a bulizásból, de úgy tûnik, mindössze egy vihar elõtti rövid csendrõl volt szó. A család, Britney anyja és nõvére, most azon gondolkodnak, visszaviszik õt az elvonókúrára, bár ez ellen az énekesnõ erõsen tiltakozik. A hajdani pophercegnõt februárban kellett beszállítani egy rehabilitációs intézetbe, miután belõve kopaszra nyíratta a fejét, majd késõbb öngyilkosságot kísérelt meg.Az egyhónapos elvonás után Britney viszonylag normálisan viselkedett, két hete még a színpadra is visszatért - Los Angeles több klubjában adott pár számból álló, playbackrõl lejátszott minikoncertet - de úgy tûnik, a fellendülés idõszakos volt. Britney tegnap, részeg kiborulása elõtt levélben fordult honlapján keresztül rajongóihoz.

- Huszonöt éves vagyok, még rengeteget kell tanulnom - írta. - Naponta követek el hibákat, és tisztában vagyok vele, hogy az én hibáim az újságok címlapjára kerülnek. A mindennapjaim szürreálisak. Az egész élet szürreális és õrült. Azt hiszem, sosem fogjuk igazán felfogni az élet valódi értelmét. Ez Isten feladata. Már alig várom, hogy találkozhassam vele.

Forrás: blikk.hu

még több
még több hír
NAPIbulvár
Dennis nyerte a párbajt egy nappal a finálé előtt
Megszületett a döntés, ki képviseli hazánkat az idei megmérettetésen
Zimány Lindával és Palvin Barbival együtt egy kicsit mi is...
NAPIAktuális
Ellenzéki pártok közös főhajtást tartanak az orosz követségnél
A budapesti helyszín választásával elismerték a magyar minőségügyi szervezetek tevékenységét.
Megújult oldallal várjuk minden Kedves Olvasónkat!
NAPIsport
A magyar csapat továbbra is nyeretlen, és távol került a továbbjutástól.
A Ferencváros és az MTK is bejutott a női kézilabda Magyar Kupában a legjobb négy közé
Barcelona: Dani Alves távozik
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu