Share on Google+
2007. december 14.,  péntek
NAPI

Balázs és Vágó új mûsorokat kap

Különvált a Pókerarc címû vetélkedõ csapata: Sebestyén Balázs A széf címmel vezet majd mûsort, Vágó István pedig a kissé átszabott Legyen Ön is milliomossal jelentkezik majd. A két, hétköznapokon adásba kerülõ mûsor négyhetente váltja egymást a képernyõn - hangzott el az RTL Klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.
A mûsor elsõ adása december 27-én kerül képernyõre, s az idén még egy alkalommal jelentkezik, majd jövõ január végén adja át helyét az RTL Klub hét és fél éve jelentkezõ kvízmûsorának; a több mint ezer adást megért (és kétszer ennyi játékost "elfogyasztó") Legyen Ön is milliomosnak, amely némiképp változó szabályokkal kerül ismét képernyõre - hangzott el az eseményen. Vágó István mûsorvezetõ közlése szerint az újdonság az, hogy a kezdéskor a játékos dönthet: a megszokott menetrend szerint megy végig a kérdéseken, vagy vállalja, hogy csak egyetlen - százezer forintos - garantált nyeremény mellett, de eggyel több segítséggel próbál minél nagyobb nyereményre szert tenni. Ha a második lehetõséget választja, dönthet: szükség esetén a közönség soraiból kéri ki néhány ember véleményét, vagy egy esetben kétszer is tippelhet ugyanarra a kérdésre - mondta.
A Széf annyiban hoz újdonságot, hogy két pár versenyez, a duó tagjainak pedig együtt kel eldönteniük, mit lépnek; a játékosoknak az általános mûveltség mellett a szerencsére is szükségük lesz, hiszen nemcsak azt kaphatják feladványként, hány korona látható a magyar címerben, de akár azzal is gyötörheti memóriájukat a mûsorvezetõ: milyen színû volt a nyolcvanas.kilencvenes évek fordulóján, a Szomszédok címû teleregényben Taki bácsi Ladája.
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
A 40. EFOTT minden eddiginél nagyobb bulinak ígérkezik!
Pizzarajongó hősök, világmegmentő tervek, különleges harcmozdulatok és sok-sok izgalom –..
A 14 éves dél-amerikai lány, Olivia Herdt a megszólalásig hasonlít modell példaképére.
NAPIAktuális
Az Akadémia a magyar bor ügyének szolgálatára és képviseletére jött létre 1992-ben.
Több mint négyezer nyertes között oszlik meg.
Minden más megoldás szakadáshoz vezetne a szerb népen belül.
NAPIsport
Új kuratóriumi elnököt választottak.
Előnyben a Ferencváros.
Megháromszorozódtak az esélyek a jövő évi olimpiai indulással kapcsolatban.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu