2007. december 14.,  péntek
NAPI
Balázs és Vágó
új mûsorokat kap
Különvált a Pókerarc címû vetélkedõ csapata: Sebestyén Balázs A széf címmel vezet majd mûsort, Vágó István pedig a kissé átszabott Legyen Ön is milliomossal jelentkezik majd. A két, hétköznapokon adásba kerülõ mûsor négyhetente váltja egymást a képernyõn - hangzott el az RTL Klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.
A mûsor elsõ adása december 27-én kerül képernyõre, s az idén még egy alkalommal jelentkezik, majd jövõ január végén adja át helyét az RTL Klub hét és fél éve jelentkezõ kvízmûsorának; a több mint ezer adást megért (és kétszer ennyi játékost "elfogyasztó") Legyen Ön is milliomosnak, amely némiképp változó szabályokkal kerül ismét képernyõre - hangzott el az eseményen. Vágó István mûsorvezetõ közlése szerint az újdonság az, hogy a kezdéskor a játékos dönthet: a megszokott menetrend szerint megy végig a kérdéseken, vagy vállalja, hogy csak egyetlen - százezer forintos - garantált nyeremény mellett, de eggyel több segítséggel próbál minél nagyobb nyereményre szert tenni. Ha a második lehetõséget választja, dönthet: szükség esetén a közönség soraiból kéri ki néhány ember véleményét, vagy egy esetben kétszer is tippelhet ugyanarra a kérdésre - mondta.
A Széf annyiban hoz újdonságot, hogy két pár versenyez, a duó tagjainak pedig együtt kel eldönteniük, mit lépnek; a játékosoknak az általános mûveltség mellett a szerencsére is szükségük lesz, hiszen nemcsak azt kaphatják feladványként, hány korona látható a magyar címerben, de akár azzal is gyötörheti memóriájukat a mûsorvezetõ: milyen színû volt a nyolcvanas.kilencvenes évek fordulóján, a Szomszédok címû teleregényben Taki bácsi Ladája.
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Utolsóként költözött be, első helyezett lett a ValóVilág 7-ben Robin
Két lábon járó hulla vagyok – írta a Mail on Sunday tudósítójának küldött levelében a Dzsihád..
Sarah Palin vs. Bristol Palin
NAPIAktuális
Az erről szóló tárgyalások megrekedtek
Az elmúlt években jelentősen javult Magyarország megítélése a szlovákok körében
Az Iránnal a nukleáris programjáról kötendő megállapodás létében fenyegetheti Izraelt
NAPIsport
A magazin honlapján olvasható rangsorban az 1741. helyet foglalja el
A zárónapon is remekeltek a magyarok a X. CMAS Uszonyosúszó Világkupán.
Jól indult az év a vitorlázó Berecz Zsombor számára.
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu