Share on Google+
2007. május 7.,  hétfő
NAPI

Itt az ideje egy Fekete Pákó -show-nak

Megválik az RTL Klub a Gáspár családtól? Befejezõdik a Gyõzike show. Információink szerint ezúttal az RTL Klub akarja megszakítani az együttmûködést, személyes problémákra hivatkozva. Gyõzike már sokszor fenyegetõzött azzal, hogy kivonul a tévénézõk otthonaiból, ám mindig visszatáncolt. Ezúttal úgy tûnik: a roma rappernek mennie kell.
 
A Gáspár család háza táján sûrûsödnek a problémák. Bea asszony betegsége és Evelyn problémái miatt Gyõzike ismét kijelentette: befejezi. – Tényleg nem forgatunk több sorozatot. Ezt befejezzük és kész – ismerte el Gyõzi. Arra a kérdésre, hogy ez kinek a döntése volt, kitérõ választ adott.– Még köt a szerzõdés, de hamarosan elmesélem – reagált a Gáspár család feje. Az RTL Klub nyilatkozata szerint a kiugróan magas nézettség miatt nem akarják megszüntetni a show-t. – Semmilyen szakmai indoka nem lenne a befejezésnek – reagált a csatornától szûkszavúan Dobsi Adrienn. Vagyis a show folytatódik, de nem biztos, hogy Gáspárékkal. Információink szerint, mivel emberi problémák merültek fel Gyõziékkel kapcsolatban, a csatorna mással folytatja a családi valóság show-t. De vajon a magyar bulvárvilágban ki szerepelhetne egy hetente jelentkezõ valóság show-ban, családjával együtt?
 
1. A Nagy Magyar Médiajelenség: Kiszel Tünde, párja Hunor és kicsi Donatellácska
– Nem akarok olyan show-t, mint amilyen Gyõzikééknek volt, ugyanis Donatellának az biztosan nem tenne jót. Nekünk nagyon fontos a nyugalom - mondta a médiasztár. – Habár a nézõk biztos nem unatkoznának, ha minket néznének, de azt semmiképp nem engedném, hogy éjjel nappal kamerák kövessenek – jelentette ki Tünde.  
 
2. Az Ország „Dákója”: Fekete Pákó
– Itt az ideje egy Pákó show-nak, én már régóta ezt mondom. Sõt, a rajongóim is követelik! – mondta a fekete fiú. – Természetesen elvállalnám, már csak azért is, mert sokkal érdekesebb vagyok, mint Gyõzike. A barátnõm, Ágica is biztos benne lenne, és a gyerekemnek is szerepelnie kell majd – magyarázta a didikirály, aki azonban nem szívesen meztelenkedne a képernyõn.– A Mokkában már megmutattam a fenekemet. Mindenki látta, hogy milyen szép kiálló, formás hátsóm van. Nem vagyok kezdõ, megszívattak már kamera elõtt, de akkor is vállalnám.
 
3. A transzvesztitából lett apuka: Terry Black
– Azonnal igent mondanék a felkérésre. Két gyerek, négy kutya és néhány madár; nálunk zajlik az élet. És hetente minimum húsz érdekes ember megfordul nálunk – mondta Terry Black. – Több dolog is motiválna abban, hogy elvállaljam. Egyrészt mindenkinek bebizonyítanám, hogy a két gyermekem boldog és kiegyensúlyozott. Másrészt pozitív képet tudnék mutatni a cigányokról, Gyõzivel ellentétben. Az sem lenne mellékes, hogy az ezért kapott pénzbõl házat tudnék venni, és nem kellene várnom Zalatnay Cinire, hogy visszafizesse a pénzemet – magyarázta Rácz Károly.– A gyerekeimet sem félteném, hiszen megszokták a mozgalmas életet: Danika annyira szereti a kamerát, hogy amint meglátja, produkálni kezdi magát. A nézõk pedig imádnák, amikor Fannika egy tubus fogkrémet próbál a kutyába erõszakolni.
 
Szabó Dóra
 


Gáspár család – Még köti õket a szerzõdés, de ígérik, hamarosan mesélnek


Pákó – A gyerekemnek is szerepelnie kell majd

 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Ma ünnepli 62. születésnapját Csongrádi Kata.
Harry herceg szerint a hadseregben eltöltött tíz év mentette meg őt a teljes elzülléstől.
86 évvel ezelőtt a mai napon adták át először az Oscar-díjakat
NAPIAktuális
A rendszerváltást hibái ellenére is alapvetően jónak nevezték az Újratervezés - Cél: a demokrácia..
Nem most van annak az ideje, hogy Japán Oroszországhoz közeledjen
Az államháztartási és a stabilitási törvényen túl számos jogszabályt változtat meg a..
NAPIsport
Babos az első fordulóban búcsúzott
A legerősebb összeállításában vesz részt a magyar vívóválogatott a június 5. és 11. között..
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu