2007. december 6.,  csütörtök
NAPI

Oszlassák fel az Alkotmánybíróságot!

Az Alkotmánybíróság és az Országgyûlés feloszlatását kezdeményezi a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) - jelentette ki Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke szerdán a fõvárosi Olimpiai parkban tartott demonstráción.
Kijelentette azt is, hogy az MSZP és az Országgyûlés mellett az Alkotmánybíróság is beállt abba a sorba, amely megakadályozza a nemzet egységesítését, mivel meggátolta ismételt szavazási kezdeményezésüket. Patrubány Miklós azt állította: három évvel ezelõtt az általuk megvizsgált több mint ezer szavazókörben kicserélték az igen szavazatok számát, így mintegy 600 ezer voksot tettek át az elutasító oldalra.
A demonstrációt azért tartották az Olimpiai parkban, a Képviselõi Irodaház mellett, mert a rendõrség az eredetileg tervezett helyszínt, a Parlament melletti Károlyi Mihály szobránál lévõ területet kordonokkal zárta körbe. A demonstráción mintegy kétszáz ember vett részt, amelynek végén egy részük rendõri biztosítás mellett vonult Gyurcsány Ferenc miniszterelnök budai, Szemlõhegy utcai háza elé, hogy lemondását követelje.
 
A három évvel ezelõtt december 5-én a magyar állampolgárság visszaadásáért rendezett népszavazás évfordulóján tartott demonstráción Patrubány Miklós azt mondta: az Alkotmánybíróság törvénytelenül mûködik, mivel ügyrendjét nem fogadta el, székhelyének a törvény szerint Esztergomban kellene lennie, miközben a testület Budapesten mûködik.
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Matthew McConaughey kék színű kísértettel osztozik otthonán
Wars For Nothing c. dalt már többen fel is dolgozták.
Ilyen eddig még nem volt!
NAPIAktuális
A Google ismét meglepetéssel drukkolt elő.
Átadták az ország vezető sörgyárának, a Dreher Sörgyáraknak két új, összesen 4400 négyzetméter..
Kriza Ákos polgármester meglehetősen arrogánsan reagált és kikapcsolta Pakusza mikrofonját
NAPIsport
21. századi modern kiállítás a vitorlássportról és a Balatonról
Ifjabb Tóth János szerint a legfontosabb, hogy végigmenjenek Egerben.
A Miskolci Rendőrkapitányság csapata nyerte a színvonalas megmérettetést.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu