Share on Google+
2007. december 6.,  csütörtök
NAPI

Oszlassák fel az Alkotmánybíróságot!

Az Alkotmánybíróság és az Országgyûlés feloszlatását kezdeményezi a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) - jelentette ki Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke szerdán a fõvárosi Olimpiai parkban tartott demonstráción.
Kijelentette azt is, hogy az MSZP és az Országgyûlés mellett az Alkotmánybíróság is beállt abba a sorba, amely megakadályozza a nemzet egységesítését, mivel meggátolta ismételt szavazási kezdeményezésüket. Patrubány Miklós azt állította: három évvel ezelõtt az általuk megvizsgált több mint ezer szavazókörben kicserélték az igen szavazatok számát, így mintegy 600 ezer voksot tettek át az elutasító oldalra.
A demonstrációt azért tartották az Olimpiai parkban, a Képviselõi Irodaház mellett, mert a rendõrség az eredetileg tervezett helyszínt, a Parlament melletti Károlyi Mihály szobránál lévõ területet kordonokkal zárta körbe. A demonstráción mintegy kétszáz ember vett részt, amelynek végén egy részük rendõri biztosítás mellett vonult Gyurcsány Ferenc miniszterelnök budai, Szemlõhegy utcai háza elé, hogy lemondását követelje.
 
A három évvel ezelõtt december 5-én a magyar állampolgárság visszaadásáért rendezett népszavazás évfordulóján tartott demonstráción Patrubány Miklós azt mondta: az Alkotmánybíróság törvénytelenül mûködik, mivel ügyrendjét nem fogadta el, székhelyének a törvény szerint Esztergomban kellene lennie, miközben a testület Budapesten mûködik.
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Újabb oldaláról ismerhetjük meg a sztárt!
Az 53 éves amerikai tervező a divatvilág után a filmipart is meg kívánja reformálni
Katica hegedülni és énekelni is fog az előadáson
NAPIAktuális
Az amerikai nagykövet érthetőnek nevezte a lengyel álláspontot.
"Le a kormányzati korrupcióval!"
A légitársaság június 19-én kezdi meg az új útvonal üzemeltetését Gdanskból
NAPIsport
Őket kiáltották ki bűnbaknak a Videoton elleni, múlt vasárnapi 7-0-s vereséget követően.
Az idén először kétnapos rendezvényt egy 3x2 km-es váltó vezette be
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu