2007. december 6.,  csütörtök
NAPI
Oszlassák fel az
Alkotmánybíróságot!
Az Alkotmánybíróság és az Országgyûlés feloszlatását kezdeményezi a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) - jelentette ki Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke szerdán a fõvárosi Olimpiai parkban tartott demonstráción.
Kijelentette azt is, hogy az MSZP és az Országgyûlés mellett az Alkotmánybíróság is beállt abba a sorba, amely megakadályozza a nemzet egységesítését, mivel meggátolta ismételt szavazási kezdeményezésüket. Patrubány Miklós azt állította: három évvel ezelõtt az általuk megvizsgált több mint ezer szavazókörben kicserélték az igen szavazatok számát, így mintegy 600 ezer voksot tettek át az elutasító oldalra.
A demonstrációt azért tartották az Olimpiai parkban, a Képviselõi Irodaház mellett, mert a rendõrség az eredetileg tervezett helyszínt, a Parlament melletti Károlyi Mihály szobránál lévõ területet kordonokkal zárta körbe. A demonstráción mintegy kétszáz ember vett részt, amelynek végén egy részük rendõri biztosítás mellett vonult Gyurcsány Ferenc miniszterelnök budai, Szemlõhegy utcai háza elé, hogy lemondását követelje.
 
A három évvel ezelõtt december 5-én a magyar állampolgárság visszaadásáért rendezett népszavazás évfordulóján tartott demonstráción Patrubány Miklós azt mondta: az Alkotmánybíróság törvénytelenül mûködik, mivel ügyrendjét nem fogadta el, székhelyének a törvény szerint Esztergomban kellene lennie, miközben a testület Budapesten mûködik.
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
VIVA PUSH felfedezettből lett Chart Show győztes Rendes Pénz.
Meztelen felsőtestek csatája az MTV Movie Awardson
Magatehetetlenül lógott a kötélen a győri színész
NAPIAktuális
A civil szervezetek azt kérik Áder Jánostól, hogy kezdeményezze az Alkotmánybíróságnál az..
Felmérés a munkahelyi párkapcsolatokról
A barcelonai MWC (Mobile World Congress) konferencián a Honor is bemutatott egy új modellt.
NAPIsport
Kun Anna aranyérmes párbajtőrben
A magazin honlapján olvasható rangsorban az 1741. helyet foglalja el
A zárónapon is remekeltek a magyarok a X. CMAS Uszonyosúszó Világkupán.
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu