2007. december 5.,  szerda
NAPI
Russell Crowe és
Ridley Scott nem bírják egymás nélkül
A pár napja 70. életévét betöltõ Ridley Scott nem sokat pihen mostanában, de legalább az Amerikai gengszter kapcsán újjáéledni látszik a karrierje a sok üresjárat után. Jelenleg éppen Marokkóban forgatja a Body of Lies címû thrillert Leonardo DiCaprio és kedvenc férfimúzsája, Russell Crowe társaságában.
Szereplése Edward Norton, Helen Mirren és Rachel McAdams mellett immár hivatalos tény és az utolsó utáni pillanatban mentette meg a produkciót.
Ridley Scott határidõnaplója is gyorsan betelik 2008-ra, tegnap jelentették be, hogy õ rendezi a divatvilág Keresztapá-ját - a Gucci-klán felemelkedésének históriáját. Az Ördög Pradát visel producerei ezúttal lényegesen sötétebb megközelítésbõl viszik vászonra a kifutók kulisszatitkait. A történet középpontjában a családi vállalkozás véres vetélkedéseibõl gyõztesen kikerült Guccio Gucci és unokája, Maurizio Gucci élete áll, Mauriziót 1995-ben gyilkolták meg sikerei csúcsán. Még nincs hír arról, hogy ki alakítja majd a fõbb szerepeket, de Scott preferenciáit ismerve Russell Crowe hamarosan talál egy Gucci-forgatókönyvet a postaládájában.
 
Márciustól ismét együtt a nyerõ páros, Crowe Nottingham seriffjét alakítja egy új Robin Hood-megközelítésben. A forgatókönyvírók sztrájkja miatt becsusszant szabadidõt pedig, ahogyan azt már hetek óta rebesgetik, Brad Pitt helyettesítésével fogja elütni Crowe a State of Play címû drámában. 
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Utolsóként költözött be, első helyezett lett a ValóVilág 7-ben Robin
Két lábon járó hulla vagyok – írta a Mail on Sunday tudósítójának küldött levelében a Dzsihád..
Sarah Palin vs. Bristol Palin
NAPIAktuális
Az Iránnal a nukleáris programjáról kötendő megállapodás létében fenyegetheti Izraelt
A vizsgálat túlnyomórészt pozitív eredménnyel zárult.
Három, egymástól független midibusz-beszerzési tender van folyamatban
NAPIsport
A magazin honlapján olvasható rangsorban az 1741. helyet foglalja el
A zárónapon is remekeltek a magyarok a X. CMAS Uszonyosúszó Világkupán.
Jól indult az év a vitorlázó Berecz Zsombor számára.
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu