Share on Google+
2007. december 5.,  szerda
NAPI

Russell Crowe és Ridley Scott nem bírják egymás nélkül

A pár napja 70. életévét betöltõ Ridley Scott nem sokat pihen mostanában, de legalább az Amerikai gengszter kapcsán újjáéledni látszik a karrierje a sok üresjárat után. Jelenleg éppen Marokkóban forgatja a Body of Lies címû thrillert Leonardo DiCaprio és kedvenc férfimúzsája, Russell Crowe társaságában.
Szereplése Edward Norton, Helen Mirren és Rachel McAdams mellett immár hivatalos tény és az utolsó utáni pillanatban mentette meg a produkciót.
Ridley Scott határidõnaplója is gyorsan betelik 2008-ra, tegnap jelentették be, hogy õ rendezi a divatvilág Keresztapá-ját - a Gucci-klán felemelkedésének históriáját. Az Ördög Pradát visel producerei ezúttal lényegesen sötétebb megközelítésbõl viszik vászonra a kifutók kulisszatitkait. A történet középpontjában a családi vállalkozás véres vetélkedéseibõl gyõztesen kikerült Guccio Gucci és unokája, Maurizio Gucci élete áll, Mauriziót 1995-ben gyilkolták meg sikerei csúcsán. Még nincs hír arról, hogy ki alakítja majd a fõbb szerepeket, de Scott preferenciáit ismerve Russell Crowe hamarosan talál egy Gucci-forgatókönyvet a postaládájában.
 
Márciustól ismét együtt a nyerõ páros, Crowe Nottingham seriffjét alakítja egy új Robin Hood-megközelítésben. A forgatókönyvírók sztrájkja miatt becsusszant szabadidõt pedig, ahogyan azt már hetek óta rebesgetik, Brad Pitt helyettesítésével fogja elütni Crowe a State of Play címû drámában. 
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Ma ünnepli 62. születésnapját Csongrádi Kata.
Harry herceg szerint a hadseregben eltöltött tíz év mentette meg őt a teljes elzülléstől.
86 évvel ezelőtt a mai napon adták át először az Oscar-díjakat
NAPIAktuális
A rendszerváltást hibái ellenére is alapvetően jónak nevezték az Újratervezés - Cél: a demokrácia..
Nem most van annak az ideje, hogy Japán Oroszországhoz közeledjen
Az államháztartási és a stabilitási törvényen túl számos jogszabályt változtat meg a..
NAPIsport
Babos az első fordulóban búcsúzott
A legerősebb összeállításában vesz részt a magyar vívóválogatott a június 5. és 11. között..
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu