Share on Google+
2007. december 5.,  szerda
NAPI

Russell Crowe és Ridley Scott nem bírják egymás nélkül

A pár napja 70. életévét betöltõ Ridley Scott nem sokat pihen mostanában, de legalább az Amerikai gengszter kapcsán újjáéledni látszik a karrierje a sok üresjárat után. Jelenleg éppen Marokkóban forgatja a Body of Lies címû thrillert Leonardo DiCaprio és kedvenc férfimúzsája, Russell Crowe társaságában.
Szereplése Edward Norton, Helen Mirren és Rachel McAdams mellett immár hivatalos tény és az utolsó utáni pillanatban mentette meg a produkciót.
Ridley Scott határidõnaplója is gyorsan betelik 2008-ra, tegnap jelentették be, hogy õ rendezi a divatvilág Keresztapá-ját - a Gucci-klán felemelkedésének históriáját. Az Ördög Pradát visel producerei ezúttal lényegesen sötétebb megközelítésbõl viszik vászonra a kifutók kulisszatitkait. A történet középpontjában a családi vállalkozás véres vetélkedéseibõl gyõztesen kikerült Guccio Gucci és unokája, Maurizio Gucci élete áll, Mauriziót 1995-ben gyilkolták meg sikerei csúcsán. Még nincs hír arról, hogy ki alakítja majd a fõbb szerepeket, de Scott preferenciáit ismerve Russell Crowe hamarosan talál egy Gucci-forgatókönyvet a postaládájában.
 
Márciustól ismét együtt a nyerõ páros, Crowe Nottingham seriffjét alakítja egy új Robin Hood-megközelítésben. A forgatókönyvírók sztrájkja miatt becsusszant szabadidõt pedig, ahogyan azt már hetek óta rebesgetik, Brad Pitt helyettesítésével fogja elütni Crowe a State of Play címû drámában. 
 
 
még több
még több hír
NAPIbulvár
Újabb oldaláról ismerhetjük meg a sztárt!
Az 53 éves amerikai tervező a divatvilág után a filmipart is meg kívánja reformálni
Katica hegedülni és énekelni is fog az előadáson
NAPIAktuális
Az amerikai nagykövet érthetőnek nevezte a lengyel álláspontot.
"Le a kormányzati korrupcióval!"
A légitársaság június 19-én kezdi meg az új útvonal üzemeltetését Gdanskból
NAPIsport
Őket kiáltották ki bűnbaknak a Videoton elleni, múlt vasárnapi 7-0-s vereséget követően.
Az idén először kétnapos rendezvényt egy 3x2 km-es váltó vezette be
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu