Share on Google+
2014. július 19.,  szombat
NAPISztárpletyka

Sportos szépségkirálynõk és a 70 éves Szõke Szikla meglepetése

A hétvégén startoló magyar labdarúgó-bajnokság minden gólját idén is a SPORT2 futballshow-jában, a Harmadik Félidõben láthatják a nézõk. A két házigazdának, Lipcsei Bettának és Molnár Mátyásnak ezúttal azonban Mészöly Kálmán születésnapi köszöntésére és a Szépségkirálynõ bombázóinak bemutatására is jutott ideje.

Az R-GO frontemberérõl kiderült, hogy óriási Mészöly és Vasas drukker és gyûjti a klub ereklyéit. Hegyi Iván szerint az ünnepelt korszaka legjobb középhátvédje volt, Csapó kiemelte, hogy akkoriban más világ volt, hiszen 62-ben Lakat Karcsi bácsi azt mondta, hogy a VB-n a negyeddöntõben a brazilok verhetõ ellenfél volnának. Nyilasi Tibor nem felejti soha, ahogyan egyszer Kardos Józsefet a rejtegetett szalámi majszolása közben találta a Mester a szállodai szobában, vagy amikor fröccsivás közben már a döntõig jutottak - képzeletben - a válogatottal a világbajnokságon. Mészöly Géza Cipruson játszott az apuka kezei alatt, és egy szituációban egyszer egy rosszul sikerült mérkõzés során nem volt rest azt mondani, hogy „Azt hittem Te jobb edzõ vagy, találj ki valami taktikát!”

Mészöly Kálmánnak nagyon jól esik, hogy ilyen sokan szeretik és ilyen sokan gondoltak rá e jeles napon. Elmondása szerint egy csapat sikerének a barátság a kulcsa. A TV2 Szépségkirálynõ címû mûsorában is alakultak ki barátságok. A Harmadik Félidõ háziasszonya, Lipcsei Betta ott volt a mezõnyben és elhódította a Miss Universe címet, Újpesten Oláh Gábor, a mérkõzés játékvezetõje is gratulált neki. Most pedig elhívta a mûsorba a Miss Hungary cím nyertesét, Szunai Lindát, illetve Mészáros Vivient és Frits Patríciát is. A lányok örömmel jöttek el a Harmadik Félidõ arénájába és nagy örömmel válaszoltak Betta és Molnár Mátyás kérdéseire. Kiderült, hogy ha nem is feltétlenül nézni, de ûzni szeretnek többféle sportot is. Sõt, a foci sem áll olyan messze tõlük.

Az elsõ forduló hét mérkõzésének 26 gólját idézte fel újra a Harmadik Félidõ. Terítékre került a két gyõztes újonc és a nemzetközi kupákban érintett magyar csapatok, illetve az újonnan érkezett idegenlégiósok elemzése. A SPORT TV szakértõ csapata - Nyilasi Tibor, Puhl Sándor és Bognár György – mellett Somogyi Zsolt, a Nemzeti Sport újságírója és Mészöly Géza, az Újpest vezetõedzõje vett részt a szakmai elemzésben. Szerintük a Fradi továbbjut az Európa Ligában, az újoncok még sok borsot törhetnek az ellenfél orra alá, az idegenlégiósok pedig elsõ ránézésre jó választásnak bizonyultak.

Bicskei Bertalanról, a hétvégén súlyos betegség után elhunyt egykori szövetségi kapitányról is megemlékeztek. Somogyi szerint Berci bácsi egy nagyon közvetlen ember volt, aki neki személy szerint az újságíró válogatottban is nagyon sokat segített, Bognár György számára az egyik elsõ és legjobban szeretett edzõ volt, akivel nagyon sokat veszített a futballtársadalom.

Mészöly Kálmánt is nagyon kedvelik korábbi játékosai. Ki gondolta volna, hogy a Szõke Szikla már hetven éves? Nagy örömmel fogadta a Harmadik Félidõ meghívását és sejtése sem volt róla, hogy a fia (Mészöly Géza) által szervezett születésnapi buli után ezúttal egy élõ televíziós showmûsorban is felköszöntik. Pedig így történt, hiszen Hegyi Iván, a Népszabadság sportrovatának vezetõje és Csapó Gábor, a Vasas egykori kiváló pólósa is eljött az arénába a legenda tiszteletére. Mészöly Gézától tortát kapott, Szikora Róbert elénekelte neki a Boldog Születésnapot, a közönség pedig két transzparenst emelt a levegõbe „Mészöly” és „70” felirattal.

Akiknek viszont a mindennapjait teszi ki a labdarúgás, az Németh Norbert és Konta Barbara. A házaspár egykoron megjárta Szibériát is. Dzsudzsák Balázs keletre igazolása után felmerült, hogy vajon a hölgyeknek mennyi beleszólása van az ilyen igazolásokba. Konta Barbara elmondta, hogy õ nem akarta a férj döntését befolyásolni és büszkén követte Oroszországba is, bár bevallja, hogy azért most itthon Budapesten könnyebb helyzetben van, hiszen, mint mondta: „Az alap, hogy kint vagyok a meccseken! Minden igazi férfi tud focizni, vagy ért a focihoz!”.

Németh Norbert szereti, ha kint van a család a mérkõzésein, és sajnálja, hogy manapság a legtöbb magyar pályán látja is õket a foghíjas lelátón. Diósgyõrben azonban nem lenne könnyû dolga, hiszen a DVTK drukkerei bizonyították Petur Andrásnak a szezonnyitón, hogy teljes mellszélességgel ott állnak a csapat mellett. A birkózó Deák Bárdos Mihály tekintélyes termetével ott ül a lelátón, amikor csak tud. A jelszava pedig: „Csak a Diósgyõr!”. Bettának is az egyik kedvence a DVTK stadionja, még Puhl Sándor is kiemelte az egyedülálló diósgyõri atmoszférát, ahol nem nézõk vannak, hanem szurkolók. Ráadásul Nyilasi Tibor a forduló gólját is a ZTE-nek rúgott négy találat közül bólintotta. Jelesül Gohér Gergõ fantasztikus kapáslövése lett az elsõ felvonás legszebb találata.

Forrás: sport2
még több Sztárpletyka
Eddig talán csak az igazi bennfentesek tudhatták, hogy milyen súlyos sérelmeket őriz Kovács Kati..
Marsi Anikó és családja hosszú évekre eltűnt nemcsak a nyilvánosság elől, hanem az országból is...
Nyolc év házasság után szétesett Hajdú Péter családja. Sarka Kata pakolt és elhagyta a családi..
Az egykori nyuszilány, Kendra Wilkinson remekül néz ki, de nemrég Instagramján megmutatta, hogy ez nem..
A Grace klinika és a Felkoppintva sztárját a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre.
Fülig ér Lui mágus szája
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!