Share on Google+
2015. augusztus 7.,  péntek
NAPISport

TrollFoci: akik nevetnek a magyar focin - videóval

Sokan panaszkodnak, hogy a magyar fociban már semmi örülnivaló sincs a drukkereknek. A minden évben csalódást keltõ európai kupaszereplés már megszokott, mint a rizses hús, ám jó egy-egy eredmény, ami után mindenki azt hiszi: „Igen, mostantól végig verjük egész Európát!” Ennek mostantól vége! Isten hozott TrollFoci, 1986 óta rátok várunk!

De kezdjük az elején. A TrollFoci nevezetû oldal 2012. szeptember 2-án regisztrált egy Facebook nevû közösségi portálra. Céljuk – ahogy kiemelik – nem akarnak senkit sem megsérteni, megbántani egy-egy vicces tartalommal, ám ha valakinek érzékenyebb a lelki világa, akkor se csüggedjen, visszavághat, szabadon, minden nélkül.  Decemberre elérték a négyezres tagot, mára már a 60 ezerhez közelít. Népszerûségük töretlen. Azóta ahogy egy-egy kiírásukból látható több neves sportoló is követi õket. Fontos kiemelni, hogy az oldalt a szurkolók, a nézõk szerkesztik, az õ folyamatos jelenlétüknek emeli az MB1 színvonalát, egyelõre sajnos csak a pályán kívül. De semmi sincs veszve. Ez pedig sok mindent elárulhat jelenlegi helyzetünkrõl. A szurkolók igenis érdeklõdéssel mutatkoznak a lesajnált futballunk iránt, még ebben a borzasztó helyzetben is. Mi lenne, ha még minõségi játékot is láthatnánk néha. Az oldal rávette arra olyan embereket, akik korábban egyetlen magyar bajnoki mérkõzést sem láttak – ezekrõl az érintettek vallottak.

Üdvözlünk Titeket a Milinték, Tipszmiksz Csabik, Böde Danik, és a FAF-ok világában, ahol az MTK-nak van a legtöbb szurkolója. Egy olyan világban ahol Détári Lajos és Torghelle Sándor szerepel mindenekfelett. Egy oldal, ami kifiguráz mindenkit, elég ha egy bakit követsz el, biztos lehetsz benne, hogy közel 60 ezer látogató fogja a hasát amint kiparodizálnak. Nincs többé NB1. Helyette van MB1…feletjsük el az NB1-et, ezt már csak a megmondóemberek használják. Mennyei Bajnokság. Milyen fenségesen hangzik, mint valami mindenekfelett álló labdarúgó-bajnokság, ahol a magyar futball krémje szerepelhet. Ez egy olyan hely, ahol mindenki jobb holmi Lionel Messiknél, Cristiano Ronaldóknál. Ahol Ujvári Joci a válogatott legjobb játékosa. Ahol ifjabb  Knézy és Zombori „Taktikus” Sándor a legjobb kommentáror. Egy bizonyos Solymos Attila több mennyei megyei bajnoki mérkõzésen szerepelt, mint Franck Ribéry. Itt mindenki jobb a biszem-b*szom bajnokságban szereplõknél. Igen, ebben a kicsiny világban így hívják az európai bajnokságokat. És mindenki reméli, hogy egyszer Lionel Messi nagy futballista lesz és talán gólt is szerez kicsiny bajnokságunkban, ahol, ha van galambod talán lehetsz admin is. A BDSRSNT! Ahogy Mészöly Kálmán bá mondaná.

Kedvenc szereplõi közé tartozik a góltalanságáról már-már világhírû Rudolf Gergely, a kaposvári drukker, Tipszmiksz Csabi, aki szerint csak Balázs Benjamin a legjobb, és többet nem jön, Air Xanyi, aki már a mennyei Fehérvár színeiben riogatja a védõket, és a szurkolókat, és Milinte a szemét, kisKokó, aki mindig hosszú ujjúban van, még az oviban is és a kabátmester Moniz. Az oldalnak egyébként már saját pólója is van, melyhez mindenki rendkívül jutányos áron juthat hozzá, emelve az adminok fizetését. Azt se felejtsük el, ha Böde Dani érkezik, akkor érkezik mindenféleképpen, azt hiszem. „Tipszmikszben mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legképzettebb vezetõedzõi. TrollFoci! Én így szeretlek!”

 

Fotó: facebook.com/troll0foci

Forrás: Nagy Bálint
még több Sport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
Simon Higby és Clara Prior olyan kiegészítőt készített, ami pontosan úgy néz ki, mintha egy..
A nemzetközi sportszövetségekkel való egyeztetések nyomán módosította a 2024-es budapesti olimpiai..
Szerdán 8 óra után leszállt Budapesten az úgynevezett aranygép, amellyel hazatértek Rio de..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!