2008. szeptember 17.,  szerda
NAPIPajzán Percek
Szexualitás idõs korban
A szerelemnek, a testi gyengédségnek rengeteg elõnyös "mellékhatása" van. Még a betegségbõl való felépülést is felgyorsítja. A szerelmes és szexuálisan aktív embernek acélos az immunrendszer, boldogabban és hosszabb ideig él! És most nézzük, mi a helyzet idõsebb korban!?
Szex szívinfarktus után?!
 
Téves hipotézis, miszerint a szívinfarktusban, a magas vérnyomásban, és cukorbetegségben szenvedõk számára veszélyes lehet a testi szerelem. A szex közbeni szívinfarktus kockázata ugyanis egy a millióhoz!
 
Gondoljunk csak bele: a nemi érintkezés ugyanolyan természetes velejárója életünknek, mint az, hogy levegõt veszünk vagy autót vezetünk. Akkor pedig miért mondanának le róla a szívbetegek? Ha feléled a vágy, és a közérzettel sincs semmi baj, nem érdemes önmegtartóztatásban élni. Akinek ennek ellenére akadnak aggodalmai, bátran kérje orvosa tanácsát.
 
Ha felpezsdül a vér...
 
Amennyiben az "akarja-e egyáltalán?" kérdésre igen a válasza, ám mégsem tud a tettek mezejére lépni, az okokat orvosnak kell kiderítenie. Forduljon urológushoz vagy andrológushoz! A problémát legtöbbször lelki eredetû stressz, depresszió, félelem okozza, ugyanakkor betegséghez kötõdõ vagy funionális vérkeringési zavarok is elõidézhetnek ereiós zavarokat, akárcsak egyéb tényezõk, mint például a diabétesz, a mértéktelen alkoholfogyasztás, a gerincferdülés és a prosztatamûtét. Az esetek többségében a vérkeringés javítása a leghatékonyabb kezelési mód, hatására a vér felpezsdül, s a szunnyadó vágy fellobban.
 
Vágyfokozás...
 
A vágyfokozó szerek hatóanyagát eredetileg a szívmûködés javítása céljából fejlesztették ki. Tesztelése közben jöttek rá arra, hogy a vérkeringés-javító összetevõk a nemi teljesítményt is kedvezõen és hathatósan befolyásolják. Ha a tabletták nem segítenének, még mindig lehet értágító anyagokat fecskendezni a barlangos testbe vagy a húgyvezetékbe. Kivételes esetekben vákuumpumpát lehet alkalmazni, illetve végsõ megoldásként egy felfújható péniszimplantátumot is beültethetnek a férfiak hímtagjába.
 
A szex fontos!
 
A szexuális élet boldogsággal ajándékozza meg az embert. Számos kísérlet bizonyította már, hogy a gyengéd és kielégítõ együttlétek "inspirálják" leghatékonyabban agyunk boldogságközpontját.
A 70 éves nõknek csupán 3%-a él nemi életet, míg a férfiaknak 75%-a. Mi a különbség oka? A 60 éven felüli nõk háromnegyede egyedül él, a férfiaknak azonban csak egynegyed része. A háború kései következményeként és az élettel szembeni csekély elvárások miatt ebben a korosztályban kevés a férfi.
 
További tapasztalat, hogy a szexuális vágy és aktivitás éppúgy változik egyénenként, mint életszakaszonként. Az idõs emberek többsége a nemi érintkezéssel szemben a gyengédséget részesíti elõnyben.
 
még több Pajzán Percek
Légy lelkes, odaadó, őszinte, és akard a szexet, de ne légy szégyenlős, ápolatlan, és ne okozz..
Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi,..
Kíváncsi vagy mitől lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos, gyönyörű?
Legyél te a legszexibb!
még több hír
NAPIbulvár
Utolsóként költözött be, első helyezett lett a ValóVilág 7-ben Robin
Két lábon járó hulla vagyok – írta a Mail on Sunday tudósítójának küldött levelében a Dzsihád..
Sarah Palin vs. Bristol Palin
NAPIAktuális
Az Iránnal a nukleáris programjáról kötendő megállapodás létében fenyegetheti Izraelt
A vizsgálat túlnyomórészt pozitív eredménnyel zárult.
Három, egymástól független midibusz-beszerzési tender van folyamatban
NAPIsport
A magazin honlapján olvasható rangsorban az 1741. helyet foglalja el
A zárónapon is remekeltek a magyarok a X. CMAS Uszonyosúszó Világkupán.
Jól indult az év a vitorlázó Berecz Zsombor számára.
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu