Share on Google+
2016. február 17.,  szerda
NAPIPajzán Percek

Mindenhol szexeltél már a lakásban?

Fogadjunk, hogy azért még tudunk újat mutatni! Melegítsétek fel a falakat egy tüzes összebújással. Na, melyik szobában van a leghidegebb?

Randi a gardróbban

Nálatok dekkol a barátnõd, akit kidobott a szerelme? Vagy a pasid tesója húzta meg magát a pecótokban, amíg készül a vizsgaidõszakra? Szuper, lehet pizsipartizni! A vendéglátás gyönyöre viszont azzal az apró kellemetlenséggel jár, hogy semmi esélyetek nincs egy kiadós kufircolásra. A megoldás: várd meg, míg a kedves látogató bezárkózik a fürdõbe, vagy leszalad tejfölért, és nyomás a gardrób, ahol a legkevesebb az esélye, hogy keressen titeket! Támaszkodj háttal a falnak, és emeld az egyik lábad a csípõjére. A srác álljon szembe veled, kissé hajlítsa be a térdét és hatoljon beléd gyengéden (pontosabban: villámsebességgel). Aztán markolja meg a csípõd, és emeljen fel, hogy köré csavarhasd a másik lábad is.

Nehézség: A legkeményebb feladat, hogy végig csendben kell maradni. A fiú dobjon be elõtte egy mogyoróvajas szendvicset, hogy legyen ereje tartani téged. Ügyeljetek arra is, hogy ugyanabban a ruhában menjetek vissza a móka után.


Hogyan légy konyhatündér?

Rátok tört a farkaséhség? Irány a konyha! De ahelyett, hogy a hûtõszekrényt rámolnátok ki, essetek inkább egymásnak (bár egy kis csokiöntet sosem jön rosszul, ha laktató szerelmeskedésrõl van szó)! Ülj a pult szélére, a pasiddal szemben, és dõlj kényelmesen hátra. A srác álljon a lábaid közé, a karjával támaszkodjon õ is a pultra – így, miközben behatol, csókolgathatja a melledet. Nem tudod hová rakni a lábad? Ha meg akarod õrjíteni a fiút, tedd õket a vállára, majd a kezedre nehezedve mozogj elõre és hátra, hogy még mélyebben magadba fogadhasd. Ugye milyen igaz, hogy a tûzhely körül zajlanak a legbensõségesebb családi események?

Nehézség: Ha a konyhapult túl magas lenne, a srác álljon egy kisszékre, vagy egy rakás szakácskönyvre, hogy az megemelje õt, és persze a körülöttetek sistergõ levegõ hõmérsékletét.

Az égbe visz ez a lépcsõ

Hazaérve a kezetek-lábatok majd’ lefagy, a lépcsõn is alig tudtok feljutni: sürgõs segítségre van szükség, hogy felmelegedjetek! Ha nincs otthon pl. padlásszoba vagy galéria, jól gondold meg, bevállalod-e a menetet a lépcsõházban (szerintünk inkább ne)! Dobáld le a ruháidat, miközben kéjesen suttogod, milyen hideg van, majd indulj el az emeletre. A lépcsõ közepe táján térdepelj le, és nyisd szét kihívóan a lábadat. A pasid már a látványtól is beindul, pláne, ha ehhez még jól megemeled a csípõdet. Amúgy a G-pont izgatásához tökéletes pozíció. Extra tipp: hallgassátok közben a Stairway to Heavent!

Nehézség: A térded kikészülhet, ha fa- vagy kõlépcsõn szeretkeztek. Ha szõnyegborítás is van rajta, jobb a helyzet, de ha nem vigyáztok, így is lyukat égethettek rajta. Szóval jól jöhet alád egy pihe-puha párna.

 

Forrás: cosmo.hu
még több Pajzán Percek
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!