Share on Google+
2016. február 5.,  péntek
NAPIPajzán Percek

Indítsd be a pasid!

A pasid olykor vad dolgokra vágyik, ezért add meg neki te azt, ami után epekedik! Válj igazi döggé, de csakis az ágyban! Ha beveted a trükkjeinket, a pasid a végtelenségig begerjed.
Légy domina!
 
Légy ura a helyzetnek, és válj végzetes dominává! Gondolj csak bele, a pasidnak pontosan azt kell csinálnia, amire te utasítod. Persze elõtte azért kérdezd meg tõle, biztosan benne van-e a játékban. Ilyenkor lehetsz te a vár úrnõje, õ pedig legfeljebb a kertész, akinek mindent meg kell tennie, amit csak parancsolni méltóztatsz. Mondd neki, hogy hozzon egy pohár italt, vagy masszírozzon meg, ha nem akarja teljesíteni, vetkõzd le a gátlásaidat, és paskold el a fenekét egy vékony pálcával.
 
Szervezd meg az aktust!
 
A legakciódúsabb pillanatokat jó, ha megelõzi néhány lépcsõfok. Az aktus elõtt tartsd be az alábbi fokozatokat: eleinte csak a szátokat és a nyelveteket használjátok, aztán mûködésbe léphetnek a kezek is, majd ingereljétek az alsótestet, ez után pedig jöhet a felsõtest, végül pedig sor kerülhet az ominózus behatolásra is. Hidd el, felejthetetlen aktusban lesz részetek.
 
Felejtsd el a szemérmességet!
 
Vetkõzd le a gátlásaidat, és fogd a kezedbe a kezét, majd szopogasd finoman az ujjait, simogasd meg a kezével a nyakadat, aztán sétáltasd végig a kezét a melled és a hasad tájékán, hogy eljussatok a bugyidig, ezután dörzsölje a csiklódat ezen keresztül. Ezúttal kizárólag az õ kezét használd az örömszerzésre.
 
Ébrezd fel a vágyát pajzán SMS-ekkel!
 
Ereszd el a fantáziád és engedd szabadjára az ujjaidat a mobilod klaviatúráján. Írj a pasidnak pikáns üzeneteket, hogy totálisan felforrjon a vére. Bevethetsz például egy ehhez hasonló mondatot: „Az ujjaim most pontosan azt csinálják, amit a te ujjaid fognak tenni velem ma éjszaka!”
 
 
 
Forrás: cosmopolitan 
Vetkõzz ügyesen!
 
Hagyj magadon egy apró csipkecsodát, például a melltartódat, vagy a tangád, esetleg a tûsarkúdat. Viselj dögös, különleges szabású, buja fehérnemût, és kerüld a közönséges összeállításokat. Az érzéki erotika nem abban rejlik, hogy magadra feszegess egy vörös-fekete halcsonttal merevített fûzõt. A láthatatlan pántok, vagy egy selyem franciabugyi, esetleg egy finom sál a kikötözõsdihez garantáltan bevadítja a célszemélyt.
 
még több Pajzán Percek
még több hír
NAPIbulvár
Hajdú Péter korábban biztos volt benne, hogy életében csak egyszer mondja majd ki a boldogító igent...
Tóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a..
Gubás Gabi Sarka Kata műsorában mesélt arról, miből gondolta, hogy talán sosem lehet gyereke.
NAPIAktuális
A Magyar Védőnők Egyesülete szeretné elérni azt is, hogy a munkában eltöltött időt figyelembe..
Fazekas Sándor felhívta a figyelmet arra, hogy a klímaváltozás, a népességnövekedés, az átalakuló..
Trump Michael Flynn után elmozdította a Nemzetbiztonsági Tanácsából Kathleen Troia McFarland helyettes..
NAPIsport
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
Simon Higby és Clara Prior olyan kiegészítőt készített, ami pontosan úgy néz ki, mintha egy..
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!