Share on Google+
2014. október 19.,  vasárnap
NAPIPajzán Percek

Igaz történet: A szex rabságában

Nevelõapámnak köszönhetõen sajnos korán megismertem a férfiak szexuális kívánságait, ugyanis tizenhárom éves koromtól szexuálisan zaklatott. Mindig azt hajtogatta közben, hogy csak meg akarja tanítani nekem, milyen a szerelem.

Hat évig tartott a házasságunk, és tulajdonképpen a mai napig nem tudom, István tisztában volt-e vele, milyen életet élek mellette. A válást sem kezdeményezte. Amikor újra „szabad” lettem, minden második hétvégén István vigyázott a kisfiunkra. Ilyenkor rendszeresen hódító körútra indultam. Büszke voltam arra, hogy olyanokat kapok meg, akikrõl mások csak álmodoztak… De ennek ellenére az volt a legrosszabb, hogy az együttlétek során már egyre ritkábban jutottam el a csúcsra. Ha egyedül voltam (a kisfiam sokat volt a nagyszüleinél és Istvánnál), úgy éreztem, megõrülök, ezért inkább úgy szerveztem az életemet, hogy a férfiak egymásnak adják a kilincset…
Két évvel ezelõtt ismerkedtem meg Gyurival, aki ugyanolyan szexfüggõ, mint én, de sajnos, emellett még alkoholista. Ez a „kapcsolat” adta meg az utolsó lökést ahhoz, hogy alig harmincévesen összeomoljak, s úgy érezzem, másként kellene élni az életemet. Amikor megpróbáltam leszoktatni az italról, de folyton kudarcba fulladt a küzdelmem, rájöttem, hogy a szex is ugyanilyen szenvedélybetegség, amitõl jó lenne minél elõbb megszabadulni.

Baráti segítséggel csatlakoztam egy olyan csoporthoz, ahol hozzám hasonló problémákkal küszködõ nõket ismertem meg, s akiktõl megtudtam, hogy más szenvedélybetegség áldozataihoz hasonlóan nekem is azért kell harcolnom, hogy „józan” maradhassak. Néha úgy éreztem, hogy sikerül feladni az addigi életvitelemet, máskor meg csak nagyokat hallgattam, mert úgy éreztem, nem tudok férfiak nélkül élni.

Aztán végre a gyógyulás útjára léptem. Eltelt nyolc olyan hónap, amikor egyetlen férfival sem volt kapcsolatom. (Aki szexfüggõ, kizárólag szexuális absztinencia útján képes önmagát megismerni, majd értékelni!) Rájöttem, hogy nevelõapám zaklatása kergetett abba az õrült szexhajszába, amiben éltem. Úgy gondoltam, hogy szerelmet csakis szex ellenében lehet kapni, ezért a szex az egyetlen lehetõség, hogy egy férfival kapcsolatba kerüljek, és szeretetet kapjak tõle. Ez azért volt fontos a számomra, mert különben teljesen értéktelennek éreztem magamat.

Az önsegítõ csoportnak köszönhetõen végre elindultam a gyógyulás útján azzal, hogy megpróbálok férfiak nélkül élni. A következõ lépés pedig az lesz, hogy végre megtapasztaljam a szerelem érzését, amihez nemcsak a szexen keresztül juthatok el. Remélem, sikerül.

Forrás: nana.hu

Szerelem? Tizennégy évesen még undorítónak találtam a csókolózást. Aztán egy év múlva rájöttem, hogy az egyik osztálytársam, Timi azzal tud kitûnni a többiek közül, hogy minél több hódolója van. Így én is hamar megismerkedem az elsõvel. Néhány perccel az elsõ szexuális együttlétem elõtt láttam életemben elõször meztelenül férfit. (A nevelõapám soha nem vetkõzött le.)

Nem egészen olyan volt, mint amilyenre számítottam. Olyan barátra vágytam, aki igazán szeret, aki mellett biztonságban érezhetem magam, mégis egyik férfi karjából a másikba mentem, mert mindegyikben találtam valami kivetnivalót, csak az igaz szerelem nem jött.

Gyorsan híre ment, hogy könnyen kapható vagyok, így tizenhét évesen már egymásnak adogattak a férfiak.
Akkor még nem sejtettem, hogy betegség áldozata vagyok. Olyan betegségé, amitõl szinte lehetetlen megszabadulni. Bárkivel elmentem. Mindegy, milyen volt a haja: fekete, szõke, barna vagy õszülõ halántékú, milyen az alkata, sportos vagy vékony, milyen az ajka, keskeny vagy húsos… Mindegyik ugyanolyan volt, mégis kicsit más.

Átéltem már a teljes beteljesülést, volt a repertoáromban szuper és felejthetõ orgazmus, volt részem gyors, unalmas és az egyenesen undorító szexben is… Volt, amikor naponta egymás után több partnerrel voltam együtt, máskor ugyanazzal, de négyszer egymás után.

Hirdetés
Egyikükkel sem volt komoly érzelmi kapcsolatom. A szex mellett a hódítást élveztem. Azt a pillanatot, amikor egyértelmûvé vált, hogy „a hal bekapta a horgot”, mert ez jelentette számomra az önigazolást, azt, hogy meg tudom szerezni magamnak a kiszemelt férfit, függetlenül attól, hogy milyen. Gyors sikereim voltak. Volt, amikor néhány percbe telt, hogy a kiszemelt áldozat igent mondjon, volt, amikor kicsit több idõbe és energiába, de húsz percnél csak ritkán tartott tovább a gyõzködés.

Bárki megkaphatott
Mindegy volt, hogy a kollégámról, a szomszédról vagy idegenrõl volt-e szó. Rendszerint elegendõnek bizonyult egy félreérthetetlen mosoly, és már a lényegnél tartottunk. Egyetlen férfinál sem volt szükségem arra, hogy szavakkal fejezzem ki az óhajomat. Általában rövid idõ után megszólalt a kiszemelt férfi: „Menjünk innen!”, ezután már a megszokott kerékvágásban haladtak tovább az események: az autóban, az erdõben, sötét kapualjakban, bokrok alatt, majd késõbb a hitvesi ágyban, az elõszobában, a garázsban, a gyerekszobában…

Mert véletlenül teherbe estem. (Akkoriban kisebb gyomorpanaszok miatt abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését.) Így hát lehorgonyoztam István mellett. De mivel nálam jóval kevésbé „érdeklõdött” a szex iránt, titokban tovább folytattam hódításaimat. Azzal altattam el a lelkiismeret-furdalásomat (ha volt egyáltalán akkoriban), hogy István nem hajlandó maradandóan kielégíteni az igényeimet, pedig a szex jár nekem… Ezért megint egyre több férfi bukkant fel az életemben. Ezeknek a kalandoknak már semmi közük sem volt a szerelem iránti vágyamhoz. Pusztán az ösztöneim hajtottak.

még több Pajzán Percek
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!