Share on Google+
2016. február 16.,  kedd
NAPIPajzán Percek

A reklámok és az erotika

A nagy márkák szexet árulnak, ez kétségtelen. Ha valamit el akarnak adni, akkor elég minél provokatívabb, minél pikánsabb témához nyúlni, s a siker garantált.

Calvin Klein legújabb, 2009-es nyári orgiáját, vagyis farmernadrág spotját is mindenhonnan levették, az ok: túl nyilvánvaló szexuális utalások. A kampány egyébként Steven Meisel nevéhez fûzõdik. Az angol fehérnemûcég, az Agent Provocateur is leszámol minden prûdséggel. Reklámjainak nem titkolt szándéka a vágykeltés és nevéhez hûen a provokálás. Közönséges vagy erotikus? Izgató vagy idegesítõ? Véleményeket várunk!
Vannak kimondottan jól sikerült kampányok is, mint például a Diesel új spotja, amellyel a Fuel for Life Unlimited illatot népszerûsítik. Középpontban természetesen a nõ, mégpedig a 20-as évek Párizsának hangulatában, aki érzéki pózokban kelleti magát. A film néha lágy, néha arrogáns, de a stílusa végig elegáns.

Forrás: divat.hu

 Mindenki hódítani szeretne. Mindenki elhiszi, hogy a termék megvásárlásával magának tudhatja majd azt a valamit is, amitõl szexibb és kívánatosabb lesz.
A parfümök és kozmetikumok egyre inkább az érzékiséget emelik ki kampányaikban. A marketing arra törekszik, hogy árujára merész fehérnemûkkel, vagy éppen a meztelenséggel hívja fel a figyelmet. Igen, már a kozmetikai ipar is a budoárok titkos világába, a nõi titkok rejtett zugaiba, a vágy és az öröm pillanataiba invitál bennünket. Kate Moss például azt nyilatkozta új, Velvet Hour parfümjérõl, hogy az illata olyan, akár egy éjszakai szexnek. Eva Mendes, a világ legszexisebbnek tartott nõje, hatalmas óriásplakátokon pózolt meztelenül, Calvin Klein: Secret Obsessión illatának kampányában.S ha sikerül elérni, hogy a cenzúra felfigyeljen egy-egy provokáló reklámra, vagy netán be is tiltsa azt, szuper! A botrány még többet hoz a konyhára, az eladások megugranak.

még több Pajzán Percek
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!