2010. november 30.,  kedd
NAPIPajzán Percek
A maszturbáció káros
hatásai
Mindenki emlékezhet rá, mivel riogatták a szülei gyermekkorában, ha maszturbációra adná ifjú fejét. Ezek legtöbbje alaptalan, ma már vicces hiedelem. Pattanást okoz a maszturbáció? Ha tényleg azt okozna, számos ember egy komplett furunkulusteleppel az arcán mászkálna. A maszturbáció meddõséget okoz? Ez fõleg férfiak ijesztgetésére szolgál, de semmi alapja nincs, hiszen a herék mindig újratermelik a szükséges ondómennyiséget. Tenyérszõrösödést okoz? Na ne. Ugyanez igaz a vakságra, az õrületre és minden egyéb tévhitre, ami a maszturbációval kapcsolatos. Azonban nem lehet a kérdés mellett csak úgy elmenni, mert bizony vannak olyan területek, amikre a maszturbáció kifejezetten negatívan hat.

A túl gyakori maszturbáció ezen kívül rossz hatással lehet az agyra is, mert ennek következtében túlzottan sok nemi hormon termelõdik a szervezetben. A túlzott hormontermelés hatása lehet fáradékonyság, alhasi fájdalom, látási zavarok, vagy akár kopaszodás is. A gyakori önkielégítés emellett könnyen okozhat függõséget, ami már betegség és személyiségtõl függõen nagyon nehéz lehet kikezelni.

A bûntudat tényezõjét is nehéz kiiktatni, hiszen, eltekintve a nevetséges fenyegetésektõl, nagyon sokakat úgy neveltek, hogy a maszturbáció bûnös dolog. Ha vallásról, erkölcsrõl vagy kulturális problémáról van szó, az emberek nagyon szigorúan állhatnak hozzá a saját szokásaikhoz. Állandó háború dúl aközött, hogy mit élvezünk, és hogy mit mondtak nekünk, mit szabad élveznünk. A negatív érzések késõbb megnyilvánulhatnak fizikai fájdalmakban is, mint fejfájás, hátfájás, krónikus gyulladások stb. Ha veled is ez a helyzet, próbálj magadban békét teremteni, hiszen semmi rossz nincs a maszturbációban.

Ezek közül az egyik legelsõ, ha túl sokat maszturbálsz, hogy egyre több és több idõre lesz szükséged, hogy elélvezz. Ha egy randi elõtt maszturbálsz, a szex alatt nehéz lehet elérned a csúcsot; ez nõknél egyébként is elég nehéz. Ezen kívül a maszturbáció során könnyen hozzászokhatsz egy bizonyos mozdulatsorra, és az lehet a vége, hogy semmi másra, köztük a partnered érintésére sem tudsz felizgulni, és annál is nehezebb lesz elérned az orgazmust. Errõl számos nõ és férfi is panaszkodik.

még több Pajzán Percek
Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi,..
Kíváncsi vagy mitől lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos, gyönyörű?
Legyél te a legszexibb!
Álmában zaklat a párod?
még több hír
NAPIbulvár
Bobbi Kristina Brownra január 31-én férje talált rá eszméletlenül saját fürdőkádjában, és azóta..
Dennis nyerte a párbajt egy nappal a finálé előtt
NAPIAktuális
A világzenei koncerten egy 2011 óta formálódó repertoár különleges válogatása mutatkozik be
Külföldi sajtó Magyarországról - A Háárec a magyar zsidókról
Ellenzéki pártok közös főhajtást tartanak az orosz követségnél
NAPIsport
A mérkőzésre Kiskunfélegyházán került sor.
A magyar csapat továbbra is nyeretlen, és távol került a továbbjutástól.
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu