Share on Google+
2012. augusztus 30.,  csütörtök
NAPIPajzán Percek

5 orális szex póz

Sok nõ csupán csak azért nem szeretik az orális szexet, mert kényelmetlen számukra a testhelyzet, melyet ez a fajta kielégülés okoz. Viszont a következõ 5 póz segítségével igazán élvezhetõvé tehetõ ez a fajta kéjes pillanat is.

1. Ezt 68-as póznak hívják (csak az egyik partner kap) és ez neked szól. A szerelmed a hátán fekszik, te pedig rajta a lábaidat széttárva felé. Ez a póz alkalmas a cunnilingus-hoz, de az anális izgatáshoz is. Ha párnát teszel a feje alá, szabadon maradnak a kezei, hogy megfoghasson, amit csak akar.

2. Ez a neki szánt verzió. Lényegében mindketten feküdtök, egymással ellentétesen. Orális szexben fogod részesíteni õt, de izgathatod análisan is. Ráadásul a póz engedi, hogy arra használhasd a kezeid, amire csak akarod. Neki vigyáznia kell arra, hogy ne nagyon nyomjon a súlyával, ezért támaszkodhat a könyökein is.

3. 68-as póz egy oldalra. Lényegében mindketten egyik oldalatokon feküdtök, egymással ellentétes irányban és felváltva orális szexben részesítitek egymást (nem egyszerre mindketten, mert az már 69). Az, amelyik kapja, izgathatja a másikat a kezével vagy megadhatja az aktus ritmusát.

Általában a nõket zavarja, hogy térdelniük kell a partnerük elõtt, ez nem egy szabály, de a legtöbb esetben így van. Ez a dolog a férfiaknál is így van, a monotonitás miatt meg fogják ezt unni, még mielõtt elmerülnének az emlékekben.

A bemutatott pozíciók ösztönözni fognak titeket és ezek által új módokat fedezhettek majd fel arra, hogy jól érezzétek magatokat:

4. A klasszikus 69-es póz nagyon kedvelt. Mindkét partner egyszerre izgatja a másikat orálisan. Általában a nõ van felül, de ez nem szabály. A jobb szex érdekében ezzel kezdjétek az éjszakát, mert a vége felé nem lesz már elég energiátok hozzá.

5. Az elõzõnél az energiát említettem. Ez a póz a 69-es. Térdelve,… de ezalkalommal a férfi térdel. Lényegében ez a 69-es függõlegesen. Neki kell tartania téged és neki kell megadnia a ritmust. Hogy könnyebb legyen neki, állhat térden, de vigyázz, hogy meg ne üsd magad.

Forrás: mayra.hu
még több Pajzán Percek
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!