Share on Google+
2014. április 23.,  szerda
NAPINői Lélektár

Mi tesz egy férfit szerelmessé?

Beléd van ugyan zúgva az úriember, de még nem lángol nagy hévvel- mindenki ismeri ezt a tétova állapotot. Néhány apró trükkel azonban átlendítheted a holtponton és elérheted, hogy mélyebben ragaszkodjon hozzád.

2. A szabadságvágy
Ugyan sok lelkisérült férfi szaladgál kinn a világban, akiknél monomániává vált a függetlenség, még egy egészséges lelkivilágú férfi is igényli, hogy párkapcsolatban is megmaradjon a szabad tere és az identitása. Ha nyilvánvalóvá teszed, hogy nem várod el tõle a változást, tudni fogja, hogy megérted, és nem akarod fenyegetni az önállóságát. Ha nem akarod elszámoltatni minden percérõl, nem fogja úgy érezni, hogy bilincset vett a nyakába. Beszélj vele nyugodtan a párkapcsolati félelmeidrõl, hadd lássa, hogy nem jegygyûrûvadász esküvõmegszállott vagy. Ezzel könnyebben fog benned megbízni.  A legfontosabb pedig, hogy tiszteld a privát köreit, a legtöbb embernek van ugyanis egy belsõ határa, amit senkinek sem enged átlépni. Ezt nyugodtan megértheted, elvégre te is utálnád, ha minden hívásodat és sms-edet átnéznék a telefonodon.

3. Vágy az elismertségre
Lehet ugyan tökös legény a választottad, de hidd el, mélyen legbelül bizonytalan. A férfiaknak egyszerûen alapvetõ szükséglet, hogy tiszteljék és megbecsüljék õket.  Ha a közeledben nem kell féltenie az önérzetét, és azt tapasztalja, hogy a tõled kapott energiákkal más területen is jobban tud teljesíteni, az már fél siker a szerelem felé. Minden, amit tenned kell, annyi, hogy érezze magát boldognak. Ha figyelsz rá, mire van szüksége, megdicséred, ha jól csinált valamit, elõsegíti, hogy elégedettnek érezze magát.

4. Vágy a biztonságra
Könnyen kiengedheted óljukból a választottad szerelmi hormonait, ha elhiteted vele, hogy ti ketten összeilletek. Ha már annyira közel áll hozzád, hogy nem gondolkozik a kapcsolatotokon, csak egyszerûen élvezi, már benn jár a szerelem területén.  Ha elõtte sminkelsz, az intim kapcsolatot teremt, olyasmit láthat, amit más pasi nem tapasztalhat meg. (Azért figyelj rá, hogy a bajuszodat ne elõtte gyantázd.) Hívd el közös fõzõcskére, óriási élmény lehet egy ilyen sütõparti. Megosztva a munkát és utána elfogyasztani az erõfeszítés gyümölcsét erõs cinkos kapcsolatot teremt.

Nagy kérdés, vajon létezik-e olyan pillanat, mikor a srác egyszer csak megvilágosodik: „hoppá, hiszen én szeretem ezt a nõt”? Egyértelmû válasz persze nincs erre a kérdésre, de azért néhány dolognak meg kell felelned, mire ez egyáltalán szóba kerülhet. Akad néhány férfidili, amihez bizony alkalmazkodnod kell, ha azt szeretnéd, hogy kötõdjön hozzád a kiszemelted. Ha egy férfi rájön, hogy ezeknek te megfelelsz, az már jó alap lehet mélyebb érzelmekhez is. De mik is ezek a kritériumok? Ezek áttekintésében segítünk egy kicsit.

1. A védelmezõ ösztön
Hinnéd-e vagy sem, az erõsebb nemnek is vannak gondoskodó hajlamai. Ha megvédhet téged a bajtól, azzal erõsödik az önbizalma és jobb lesz a közérzete. Nem kell ártatlan nebáncsvirágot játszanod, de ha néha látja, hogy bizonyos esetekben rá vagy utalva, az felerõsíti az ösztöneit, hogy vigyázzon rád. Adj neki esélyt, hogy óvjon, és köszönd is meg neki, ha megteszi. Ha egy srác Supermannek érezheti magát melletted, természetes, hogy közelebb is akar hozzád kerülni. A férfiak hõsoldala mindig hálás a szereplésért. Megkérheted például, hogy javítsa meg a szétesett mosogatócsapot, vagy kérd ki a véleményét egy fontos ügyben; ezzel mutathatod, hogy számítasz rá.

még több Női Lélektár
Összeomolhatott volna, amikor elveszítette televíziós munkáját, de Jakupcsek Gabriella nem ezt az utat..
Egy pszichológiai kutatás során felmérték, hogy melyek azok a döntések, amelyeket az emberek életük..
Felnőtt az első olyan generáció, amely sokak szerint „minden realitásérzéket nélkülöz, önző,..
Egy igazi nő képes örökre megváltoztatni a férfi életét. Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy..
Milyen jó lenne, ha a változásokat megúsznánk áldozatok és hibák nélkül, ha minden menne elsőre,..
Amikor a takarítónő belép a szobába, a gazdag nő a föld alá süllyed szégyenében, majd nem sokkal..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!