Share on Google+
2014. október 8.,  szerda
NAPINői Lélektár

Erogén zóna horoszkóp!

Téved, aki azt hiszi, azonnal tûzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az férfiak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nõ még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!
Szûz VIII. 23–IX. 23.
szemérmes


Ilyen szeretõ:
A szerelmi praktikák terén eléggé járatlan. Ha partnere is tapasztalatlan, a szexualitás egy idõ után másodlagos szerepet kap életében. Ám egy szerelemben jártas társ csodálatos szeretõt faraghat a tartózkodó Szûz úrból is. Rendkívül tanulékony, fontosnak tartja, hogy maximálisan meghálálja „tanára” fáradozását.

Erogén zónája: A has. A keleti népek szerint a hasban található a testi erõközpontja, és a vágyat vezérlõ övezet. Az úgynevezett „napfonat” pont a köldök alatt egy ujjnyira található – enyhe nyomással, simogatással aktiválható.

Mérleg IX. 24–X. 23.
kalandvágyó


Ilyen szeretõ:
Számára a szerelem mûvészet. Szenvedélye túláradó. Szívesen kalandozik idegen ágyakban akkor is, ha otthon ideális feleség várja, ugyanis érzéseinek másfajta kielégülésre is szüksége van. Ezzel együtt nem „rohamozó” típus, élvezi, ha õt akarják elcsábítani.

Erogén zónája: A váll, a hát, a csípõ. Ezeken a területeken olyan érzékeny, hogy a gyenge érintéstõl is libabõrös lesz. A vénuszi szervek (a pénisz, a herék) érintésére akkor is reagál, ha már teljesen kimerült, esetleg beteg.

Skorpió X. 24–XI. 22.
maximalista


Ilyen szeretõ:
Tökéletes társra vágyik. Mivel ezt egyetlen személyben nehezen találja meg, általában „párhuzamos” életet él: egyszerre két nõhöz vonzódik õszinte szerelemmel. Az egyiket szemérmesen, gondoskodó, babusgató szerelemmel, a másikat vad szenvedéllyel, a már-már perverz játékokat is elfogadva.

Erotikus zónája: A prosztata. Az ázsiai szerelmi tanítás szerint a gyengéd nõi simogatás sokat tehetnek a még erotikusabb együttlétért. A gát masszírozása a kitartást segíti. A lágyék környékén az izgatás minden formájára érzékeny, mivel igen sok ott az idegvégzõdés.

Nyilas XI. 23–XII. 21.
kísérletezõ


Ilyen szeretõ:
Úgy tartja, a szerelem játék, tehát a szexben kalandot keres.
Mindent ki akar próbálni. Semmi kivetnivalót nem talál a megszokottól eltérõ kapcsolatokban. Számára a minõség épp olyan fontos, mint a mennyiség: büszke arra, hogy sok szeretõje volt, s még inkább arra, hogy mindegyiket boldoggá tette az ágyban.

Erogén zónája: A lapockák közti rész. Az egész testet energiával ellátó meridián a két lapocka között fekszik, telis-tele van idegvégzõdésekkel. Leginkább a Nyilas érzékeny érintésükre. Akárcsak a farkcsont fölötti terület gyengéd masszírozására.

Bak XII. 22–I. 19.
tartózkodó


Ilyen szeretõ:
Önzõ célok vezérlik a párválasztáskor: nem az érzelmek, hanem a gyakorlatiasság vezeti. Ritkán lobban lángra a szíve elsõ látásra, szerelme inkább régi barátságból érlelõdik. Érzelmeirõl nem szívesen beszél, a szex számára tabu. Nem beszéli meg kalandjait barátaival, de még kedvesével sem szívesen beszél az ágyban történtektõl.

Erogén zónája: A comb belsõ oldala. E testtájon különösen finom a bõr, s nagyon érzékeny az érintésre. De térdhajlata is rendkívül érzékeny: Ha itt csiklandozzák, könnyen izgalomba jön.

Vízöntõ I. 20–II. 20.
visszafogott


Ilyen szeretõ:
A szerelem számára nem annyira testi, mint inkább szellemi kielégülést jelent. De ha egyszer belekóstolt a testi örömökbe, boldogan habzsolja.
Ám csak olyan partner mellett érzi boldognak magát, aki nemcsak az ágyban, hanem szellemi téren is társ. Szeretkezés elõtt és után (olykor helyette) is szeret beszélgetni.

Erogén zónája: A bõre – a feje búbjától a sarkáig. Bokájának cirógatására, harapdálására legalább olyan érzékeny, mint más férfiak az érzéki csókra. (Ezen a területen 72 ezer idegvégzõdés fut össze; senki nem érzékeli annyira, mint a Vízöntõk!)

Halak II. 21–III. 20.
önzetlen


Ilyen szeretõ:
Érzékeny és megértõ, romantikus és áldozatkész – ezért teljesen aláveti magát párja igényeinek. A szerelem számára szent dolog.
Kedvesét kényezteti, körülrajongja. Mégsem a nõk álma, mert képtelen két lábbal megállni a földön. Bizonytalan és határozatlan, nehezen hajlandó elfogadni a világot olyannak, amilyen.

Erogén zónája: Az ujjhajlatok, az ujjhegyek – még a nagy lábujján is! Az ujjhegyekben végzõdnek ugyanis a test energiapályái. Érintéskor bioszikrák pattannak ki, mint amikor villamos vezetékek érintkeznek egymással.

A férfi fõ erogén zónáit oly nagyvonalúan áldotta meg a természet érzõ idegvégzõdésekkel, hogy a leheletfinom csókra is gerjedelme támad, ha fülcimpáját, szemöldökét, ajkát, ujjait, combját vagy sarkát érintik. Ezen testrészei erotikára programozottak: kapcsolatban állnak az agy nemi vágy központjával. E különösen érzékeny régiókon túl még jó néhány szexantenna van a férfi testén: az arc, a nyak, a tarkó, a hónalj, a felsõ kar, a mellbimbó, a has és a hát, a vállak, a lágyéktáj, a felsõ comb, a könyökhajlat. Minden férfinak megvan a legérzékenyebb, legszexisebb pontja – hogy kinek hol, csillagjegyétõl is függ. Christine Baumann szexológus Partnermasszázs címû könyvében azt ajánlja nõtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik.

Kos III. 21–IV. 20.
szenvedélyes
Ilyen szeretõ:

Lobbanékony, szenvedélyes, „rámenõs”, az izgalmakat keresi. Élvezi a kihívásokat, számára a hódítás a legizgalmasabb egy kapcsolatban. Amikor már célba ért, szenvedélye jelentõsen csendesül. Vizuális típus.
Aki tartós kapcsolatban akar élni egy Kos férfival, annak örökké meg kell újulnia.

Erogén zónája: A fej. A haj, az arc gyengéd simogatásával, a  szemöldök alatti vékony bõr csókolgatásával kellõen felpörgetheti. A Kos férfi számára a szex csók nélkül elképzelhetetlen: az ajak a szenvedélyenergia valódi mágnese.

Bika IV. 21–V. 20.
módszeres


Ilyen szeretõ:
Nem sieti el a dolgokat, szereti mindennek megadni a módját. Az érzéki örömöket sokra tartja, de egyéjszakás kalandokra nem csábul el. Akivel ágyba bújik, azt alaposan meg akarja ismerni. A belsõ értékek jobban érdeklik, mint a látvány. Nagyon fel tudja izgatni a kedvese hangja, illata, érintése.

Erogén zónája: A tarkótájék, a nyak. Legérzékenyebb pontja a fülkagyló és a fülcimpa. A fül tele van idegvégzõdéssel, melyek az érintést az agy vágyközpontjába továbbítják. Imádja, ha simogatják, masszírozzák.

Ikrek V. 21–VI. 20.
kísérletezõ


Ilyen szeretõ: Imád beszélni, szeretkezés közben sem tesz lakatot a szájára. Kíváncsi, izgatja minden, ami új. Csak olyan nõ mellett tud lehorgonyozni, aki nemcsak célt ad életének, hanem állandóan ébren tudja tartani szellemi-szexuális érdeklõdését. Akinél nincsenek tabuk, és bármit hajlandó kipróbálni a közös gyönyör kedvéért.

Erogén zónája: A kéz, a váll, az ujjak. Sõt, a csuklóhajlat is. Ha ide lehel apró csókokat, a fáradt Ikrek pulzusa megélénkül. A csukló gyengéd simogatása különösen jó módszer ahhoz, hogy étvágyat csináljon partnerének a második menetre.

Rák VI. 21–VII. 21.
szégyenlõs


Ilyen szeretõ: Szereti, ha kényeztetheti a párját, de hajlamos azt hinni, a másiknak is az a jó, ami neki. Eszébe sem jut, párjának kellemetlen lehet, amit õ élvez. A szexben ragaszkodik a hagyományokhoz: kezdetben csak este, gyér világításnál (vagy sötétben) ölelkezik. Nála semmit nem szabad erõltetni. Szép lassan kell rávezetni az újabb és újabb változtatásra.

Erogén zónája: A mellkas, a mellbimbó. E területet nemcsak simogatni, hanem finoman harapdálni, gyengéden karmolni is szabad. A Rák férfi szereti a lovagló-pózt, mert akkor a nõ ujjai a mellkasán kalandozhatnak.

Oroszlán VII. 22–VIII. 22.
macsó


Ilyen szeretõ:
Olyan társat választ, aki miatt irigyelhetik barátai, akire büszke lehet. A hálószobában úgy viselkedik, ahogyan a hódító férfit a filmekben látta. Állandó csodálatot vár, számára a dicséret a legjobb ajzószer. A legapróbb kritika is lelohasztja, és ez szexuális teljesítményének rovására megy.

Erogén zónája: A felkar belsõ oldala. Ugyanis a szexualitás meridiánján fekszik (itt folyik a szexuális energia). Izgatóan hat rá hajának vagy egyéb szõrzetének borzolása is. A szõr gyökerénél lévõ hajszálerek azonnal továbbítják az izgalmat az agy vágyközpontjába.

még több Női Lélektár
Összeomolhatott volna, amikor elveszítette televíziós munkáját, de Jakupcsek Gabriella nem ezt az utat..
Egy pszichológiai kutatás során felmérték, hogy melyek azok a döntések, amelyeket az emberek életük..
Felnőtt az első olyan generáció, amely sokak szerint „minden realitásérzéket nélkülöz, önző,..
Egy igazi nő képes örökre megváltoztatni a férfi életét. Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy..
Milyen jó lenne, ha a változásokat megúsznánk áldozatok és hibák nélkül, ha minden menne elsőre,..
Amikor a takarítónő belép a szobába, a gazdag nő a föld alá süllyed szégyenében, majd nem sokkal..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!