Share on Google+
2012. szeptember 3.,  hétfő
NAPINői Lélektár

Csábítási trükkök nõknek

Tetszik egy fiú/férfi, de nem tudod, hogyan tudnád az ujjaid köré csavarni? Most több tippet is olvashatsz amik biztosan hasznodra fognak válni. Az igazi nem elérhetetlen, csak meg kell találni, mivel tudsz rá hatni.

Mit rejt a ruha?

Azt mondják a szépség belülrõl fakad. Milyen igaz! Viszont ha elõször találkozol valakivel, Õ nem látja belsõ értékeidet, csak elsõ látásra tud megítélni milyen is lehetsz. És persze mindenkinek van sajátos véleménye.

Tehát fontos a külsõ. Ruhaválasztásnál próbáld meg kihangsúlyozni magadon azt, ami a legelõnyösebb. Ha szép a derekad, ha dús keblû vagy, ha hosszúak a lábaid, bármi ami tetszik a testeden. Nem kell kihívónak lenni az öltözéknek, de lehet szexi, és ahol kell, testre simuló.

Hogy mi a különbség a kihívó és a szexi között? A kihívó ruha sok férfinak nem teszik, elõfordulhat, hogy túl sokat mutat magából az ember. Elég egy kicsit, és így pont fel tudod korbácsolni érdeklõdését. Hogy egy hasonlattal éljek: Ha rögtön megkap egy egész tortát, hamar ráun a dologra. Ha viszont csak egy tortaszeletet nyújtasz neki, késõbb még biztosan rá fog éhezni a dologra.

Hajbaj

Az ápolt haj is fontos. Menj el egy jó fodrászhoz, és mond meg neki, hogy készítsen egy dögös frizurát, biztosan tudja mit csináljon vele. De magadnak is készíthetsz akár egy szép kontyot vagy a nagy loknik is szépek, és tetszik a pasiknak. Akár engedd le szépen kivasalva.

A részletek is fontosak

A cipõd is mindig legyen tiszta, nem is gondolnánk, de sok férfi a cipõ tisztaságából méri fel, hogy milyen igényes vagy. Jó, ha tudod, milyen magas az a pasi, akit meg szeretnél hódítani, mert ha magassarkút választasz, ügyelni kell, nehogy magasabb legyél nála. A férfiak többsége nem szereti, ha a nõ a magasabb.

Egy kis smink. Nem kell 10 cm vakolatot kenned magadra, de egy kis szempilla spirál és szájfény tökéletes kiegészítõ. Egy kis parfüm is jól jöhet, a kellemes illat elõnyt jelent, ha közel kerülsz a kiszemelthez.

Bízz magadban!

Elõször neked kell megszeretned saját magad. Ha nem vagy magabiztos, azt mindenki észreveszi, fõleg a férfiak. Igen is szexi és szép vagy, és igen is Te kellesz Neki. Ezt gondold meg, és utána kezdd el alkalmazni a praktikákat. Az elsõ, ami feltûnik majd a kiválasztottadnak, a magabiztosságod lesz. Tetszeni fog neki.

Azért is fontos, hogy magabiztos legyél, mert ez az elsõ, amit észrevesznek. Minden férfi szereti a magabiztos nõket. Határozottságra és egyéni jellemre utal. Érdekesebbnek gondolnak minket, hiszen azt sugalljuk, hogy tudjuk mit csinálunk.

Csábítási praktikák nekünk

Ha a belsõd és külsõd készen áll, akkor már te is. Jöhetnek is a praktikák.

Keltsd fel a figyelmét

Elõször próbálj szemkontaktust teremteni, ha felfigyelt Rád, akkor jöhet egy szolidabb mosoly, ha sikerül egy hosszabb szemezés, akkor inthetsz is neki vagy kacsinthatsz. Ezek után már Õ is tudni fogja, hogy egyértelmûen bejön neked.

Segíts!

Egy kis tudatlanság. A pasik szeretik az okos nõket, de azt nem, ha többet tudunk náluk. Ez tökéletes lehetõség, hogy oda tudj menni hozzá. Kérdezz tõle valamit a szakmájában, vagy ami érdekel, és Õ tud róla beszélni. Dagadni fog a büszkesége, és imponál majd neki, hogy érdekel téged, amit mond neked.

A hõs

Minden nõ a herceget várja, amióta a mesékben megláttuk õket. A férfiak pedig szeretnének a megmentõink lenni. Teremts egy olyan helyzetet, ahol segíthet rajtad. Egy kis színészkedés sosem árt.  Megköszönheted neki a segítséget, és ez tökéletes alkalom elsõ beszélgetéshez.

Bókok a pasiknak is

Ha már sikerül beszélgetésbe elegyedni, akkor kérdezgesd, szeretnek magukról beszélni, és ami még fontos bókolj neki. Igen Õk is szeretik, ha növeljük az ego-jukat. Dicsérd meg a szemét, az ingét, bármit amit tetszik rajta. Túlzásba sem kell esni, egy-két dolog bõven elég lesz.

Meglepetés

Rendezhetsz neki egy meglepi vakrandit is. Írj neki sms-t (egy telefonszámról, amit nem ismer), a helyszínnel és az idõponttal, hogy szeretnéd meghívni egy vakrandira. Meg fog lepõdni és tetszeni fog neki, hogy titokzatos vagy.

A féltékenység ereje

Ha tudod, hogy te is tetszel neki, de nem lép, akkor tedd féltékennyé. Akkor fogja átértékelni, hogy nem szabadna veszni hagynia. Kérd meg egy fiú barátodat, hogy látványosan udvaroljon Neked. Flörtölhettek is egy kicsit, tuti nem fogja kibírni, hogy ne menjen oda hozzád utána.

Táncold le a lábáról

A tánc fejezi ki legjobban az érzelmeket. Nem kell profinak lenned, de ha ezt a prakitkát veted be, nem árt egy kis ritmusérzék és csípõmozgás. Kérd meg, hogy kjsérjen el egy tánc órára, vagy akár ha bulizni mentek el együtt, akkor is alkalmad nyílik megmutatni, milyen szexin és érzékien tudsz táncolni. Próbálj minél közelebb kerülni hozzá.

De vigyázz, ha szórakozóhelyre mentek, akár kettesben, akár barátokkal, érdemes odafigyelni az alkohol fogyasztás mennyiségére, és lehetõleg olyan helyre menjetek, ahol a zene is alkalmas erre a praktikára.

Kezdd a hasánál!

Hívd meg egy romantikus vacsorára. Fõzz neki valami finomat. A férfiak nagyon szeretik a hasukat és a jó ételeket.

Ez a pár praktika biztosan beválik, keresd meg a hozzád legjobban illõt. De lehetsz kreatív, tovább fejleszthetsz egy-egy ötletet saját elgondolásod szerint.

 

Forrás: mayra.hu
még több Női Lélektár
Összeomolhatott volna, amikor elveszítette televíziós munkáját, de Jakupcsek Gabriella nem ezt az utat..
Egy pszichológiai kutatás során felmérték, hogy melyek azok a döntések, amelyeket az emberek életük..
Felnőtt az első olyan generáció, amely sokak szerint „minden realitásérzéket nélkülöz, önző,..
Egy igazi nő képes örökre megváltoztatni a férfi életét. Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy..
Milyen jó lenne, ha a változásokat megúsznánk áldozatok és hibák nélkül, ha minden menne elsőre,..
Amikor a takarítónő belép a szobába, a gazdag nő a föld alá süllyed szégyenében, majd nem sokkal..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!