Share on Google+
2014. augusztus 31.,  vasárnap
NAPINői Lélektár

Bejössz a pasinak, vagy csak szexet akar?

Vajon csak egy kósza éjszakára vagy hosszabb távra tervez a férfi? Most elmondjuk, hogy mely jelekre figyelj!

Célozgat...

A leányok, ha kicsit jobban odahallgatnak, könnyedén felfedezhetik a különbséget az udvarlás és a bugyiba búvási bekísérletezés között. Jó kezdet lehet odaügyelni a szavak csengésére - a pasi vagy udvarol, vagy utalgat. Az udvarlás simogatás. A célozgatás csattanós fenékpuszi, kérges tenyérrel.

Ha egybõl ágyba vinne, akkor nyilván csak a cudarság jár a fejében. Fejben kell eldöntenie a lánynak is, hogy mit szeretne a pasimatériával kezdeni - az egyéjszakázással semmi baj nincs, csak van ugye az, meg van a párkapcsolat. Az egyik a rock and roll, a másik meg a teleholdas sanzon, és ezeknek még a ritmusképlete is más, nemhogy a szövegvilága.

Fogdosógép...

Továbbmegyünk: udvarias - netalántán szerelmes - fickó nem fogdos. Megoldja ügyesben: kis lopott odaérintéseket intéz, hajat simít el, testi kontaktust teremt, akárhol, ahová a keze elér, de mindig bizonyos keretek között. Mûfaji különbség van a cirógatás, miszerint bújtatott cvikisimogatások és a kemény, a szextatami elõtt is durvának számító formalevétel között.

Ha egy pasas ölelés közben egybõl husit markol, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem a cséb-zsebkönyved, hanem csak a lehetõség után kutat.

Lopva teszi ugyan, de átlépte a Rubicont, ráadásul keményen beletapicskolva. Még egy ovis is lebuktatná.

(Forrás: www,femina.hu)

A férfi és az õ elsõdleges nemi jellege köré kerített mindenféle szólásmondások - az egyik ugye mindig az orránál fogva vezeti a másikat -, ha nem is mindig fedik a teljes valóságot, azért teljes képtelenségnek sem nevezhetõk.

A pasi igenis gyakran marad magára az örök dilemmával, miszerint, amit ma megehetsz, azt egyrészt ugye semmiképp se halaszd holnapra, másrészt viszont minek egye mindennap ugyanazt az egytálételt az ember, ha az olyan szaftos és szextõl cuppogó is, hogy már szinte túlzás.

Vannak jelek, melyek alapján, ha nem is teljes bizonyossággal, de dönthet a nõ arról,  hogy vajon a fickó egyszerû ágyra járó, vagy csajszit bimbósító csodakertész. Ne feledjük azonban, hogy a férfi svindler: ha mégsem mûködnek az alábbi rendelések, mi kérünk elnézést, és szívesen megvigasztalunk bárki kisasszonyt. Mondjuk, holnap, este nyolc, a Blaha mellett tudunk egy olyan mozit, hogy valami csuda.

Nincs menekvés...

Vannak fickók, egyszeri bulibrigadérosok, hétpróbás szeszhuszárok, akik, mit lehet tenni, a csajsziálmokban sosem lesznek gyakori vendéggé. Részegen toccsanó krumplivirágokról, recsegõsre vedeltetett, sörszagú kivagyi kocsmakorcsokról beszélünk itt. Akik akadozva búgják az alkoholt a füledbe: miszerint híj, de szép vagy, nyamm-nyamm.

Hanem a megélhetési szexiparos! Õ aztán, legyen bármily részeg: a sármját nem tudja pecsétesre szlopálni. Az a fajta manus õ, aki szép óvatosan, a gumiját lefelé finoman pödörve beszéli alá a bugyit.

Az asszonyka észre sem veszi, és hopp: sehol a tanga, sehol a short, az ellenkezés pedig a poros földúton, már valahol a fasor alatt, lopva vissza-visszatekintgetve kocog a világba el.

Na most, a tárgyalt fazonban bízni csak az egyéjszakás kaland tudatos bevállalása esetén nem botorság. Kibeszélt alanyunk nem véletlenül kapta a nevét: szexiparos, mert ért hozzá, illetve megélhetési, mert rángatja az a hülye libidó állandóan, folyton-folyvást.

Egy esetben érdemes hinni neki: ha önnön magában teszi félre magát, ne adj' Isten, a leány miatt. De akkor meg már nem is õ az, aki. Tiszta kafkaság ez, igazából szót sem érdemel.

még több Női Lélektár
Összeomolhatott volna, amikor elveszítette televíziós munkáját, de Jakupcsek Gabriella nem ezt az utat..
Egy pszichológiai kutatás során felmérték, hogy melyek azok a döntések, amelyeket az emberek életük..
Felnőtt az első olyan generáció, amely sokak szerint „minden realitásérzéket nélkülöz, önző,..
Egy igazi nő képes örökre megváltoztatni a férfi életét. Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy..
Milyen jó lenne, ha a változásokat megúsznánk áldozatok és hibák nélkül, ha minden menne elsőre,..
Amikor a takarítónő belép a szobába, a gazdag nő a föld alá süllyed szégyenében, majd nem sokkal..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!