Share on Google+
2016. február 10.,  szerda
NAPINői Lélektár

A 7 leggyakoribb álom jelentése

Álmainkra érdemes odafigyelnünk, mert gyakran tudatalattink üzeneteit közvetítik felénk. Összeszedtük a leggyakoribb álmok értelmezését és ezoterikus jelentését is.

5, nem találom a mosdót
Az álom: Rettenetesen kell pisilned, de sehol egy wc, rosszabb esetben ráültél ugyan a fajanszra, de valami vagy valaki folyton megakadályozza, hogy könnyíts magadon…

Mit jelent? A leggyakrabban ez egy ingerálom, ami arra figyelmeztet, ideje felkelned, és kimenni a wc-re. Épp ezért erõsödik közben folyamatosan a vizelési inger. Egyet tehetsz: felébredsz!  
Ezoterikus értelmezés: Ha mégis úgy ébrednél az éjszaka közepén, hogy valójában nem kell pisilned, azon gondolkodj el, mielõtt visszaaludnál, hogy mi az amitõl nem vagy hajlandó megszabadulni az életedben.

6, Szeretkezni a legjobb partnerrel
Az álom: Kedvenc filmsztárod ölel, vagy egy vadító idegen, akire mindig is vágytál, és pontosan tudod, hogy õ az igazi, ám mielõtt beteljesedne a szerelmetek felébredsz...

Mit jelent? Az egyik legsokoldalúbban értelmezett álom. Minden értelmezésben közös azonban, hogy valamilyen vágyad nem teljesült (ha nem is szexuális), s a tudatalattid így figyelmeztet, ideje lenne megvalósítani az álmaidat. Persze az is lehet, hogy egyszerûen csak régen szeretkeztél.
Ezoterikus értelmezés: Itt az ideje, hogy elgondolkozz, ismered-e már a lélektársadat. Nem biztos, hogy vele párkapcsolatot kell kialakítanod, lehet, hogy csak barátság lesz köztetek, de mindenképp segíteni fogja az életfeladatod megvalósulását.

7, A világ legfinomabb ételeit kóstolod

Az álom: Terülj, terülj asztalkám elõtt ülsz és finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatsz...
Mit jelent? Ahogy a pisilésnél felmerül a kérdés, inger álomról van-e szó, itt is tisztázni kell, üres gyomorral feküdtél-e le. Lehet, hogy csak az éhséged dolgozik benned, de az is, hogy olyasmit szeretnél megszerezni, ami már régóta hiányzik az életedbõl.
Ezoterikus értelmezés: Torták habzsolása helyett vesd bele magad a jövõd megtervezésébe, mert a lakoma asztal azt jelzi, hogy nemsokára számtalan jó lehetõségbõl kell majd választanod!

Forrás: www.nlcafe.hu

1, Ruhátlan kalandok
Az álom: Meztelenül találod magad az utcán vagy egy nyilvános helyen, és nagyon reméled, senki nem veszi észre…

Mit jelent? A meztelenséget általában a megszégyenüléstõl való félelemmel és a védtelenség érzésével azonosítják. Amikor ezt álmodod, valószínûleg nehéz élethelyzetben vagy, amikor sokan figyelnek rád, és amikor kimagaslóan jól kell teljesítened. Közben valószínûleg úgy érzed, nem kapsz elég támogatást a környezetedtõl. A meztelenség a kudarctól való félelemre is utalhat.
Ezoterikus értelmezés: Az elõtted álló feladatokhoz több belsõ energiára lesz szükséged! Itt az ideje, hogy megtanuld energiáidat mozgósítani. Kezdj el taj csízni vagy jógázni!

2, Menekülés az ismeretlen szörny elõl
Az álom: Titokzatos idegen elõl menekülsz, sokszor azt sem érted, miért, és miért olyan nyugodtak mások, miközben te egyre csak rohansz, nehogy utolérjenek…

Mit jelent? Ezt az álmot is a nehezebb életszakaszokban láthatod, amikor sok a szorongásod és sok félelem gyülemlik fel benned. Általában egy közelgõ esemény elõl próbál elfutni álom éned.
Ezoterikus értelmezés: Valójában önmagad elõl menekülsz, ezt jó, ha tudod. A valóságban fordulj szembe az üldözõvel, és bátran nézz a szemébe! Ha gyakran menekülsz álmodban, önvizsgálatra van szükséged, nevezd meg a félelmeidet!

3, A vizsga
Az álom: Épp egy olyan vizsgát kell letenned, amit a valóságban is nehezen csináltál meg. Az egyetem legrettegettebb oktatója elõtt állsz ismét, vagy a középiskolai matektanár hívott ki felelni...

Mit jelent? Ismét a félelmek bukkannak fel ebben az álomban. A vizsgahelyzetet egy közelgõ megmérettetés tudata váltja ki, még akkor is, ha nappal nem megmérettetésként gondolsz rá. Lehet ez egy állásinterjú, egy randi vagy egyszerûen csak egy értekezlet… Fontos, hogy reggel tudatosítsd magadban, a valóságban sikerülni fog a „vizsga”, az álombeli kimeneteltõl függetlenül.
Ezoterikus értelmezés: Itt az ideje, hogy megismerkedj néhány vágybeteljesítõ módszerrel. Az agykontroll, a vonzás törvénye és az angyalkommunikáció is segít abban, hogy legyõzd az elõtted álló feladatoktól való félelmet!

4, Belezuhanni a semmibe
Az álom: Megbotlasz – gyakran egy ismerõs helyen – és zuhansz, zuhansz, zuhansz egyenesen bele az ágyadba, ahol felébredsz...

Mit jelent? Az álomfejtõk szerint a zuhanás a talajvesztettségtõl való félelmet és a biztonságérzet megszûnését jelenti. Azok zuhannak gyakran álmukban, akik úgy érzik, nem tudják a kezükben tartani a sorsukat.
Ezoterikus értelmezés: Ha ismerõs helyen botlasz meg, és nem egy képzeletbeli repülõbõl ugrottál ki, szinte biztos lehetsz benne, hogy az asztráltested elhagyta a testedet amíg aludtál, és a zuhanással tért vissza.

Forrás: www.nlcafe.hu
még több Női Lélektár
Összeomolhatott volna, amikor elveszítette televíziós munkáját, de Jakupcsek Gabriella nem ezt az utat..
Egy pszichológiai kutatás során felmérték, hogy melyek azok a döntések, amelyeket az emberek életük..
Felnőtt az első olyan generáció, amely sokak szerint „minden realitásérzéket nélkülöz, önző,..
Egy igazi nő képes örökre megváltoztatni a férfi életét. Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy..
Milyen jó lenne, ha a változásokat megúsznánk áldozatok és hibák nélkül, ha minden menne elsőre,..
Amikor a takarítónő belép a szobába, a gazdag nő a föld alá süllyed szégyenében, majd nem sokkal..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!