2007. október 31.,  szerda
NAPIMi nők
Ki illik hozzád?
Régóta keresed a párod? A csillagok elárulják, hogy melyik csillagjegy passzol a tiédhez! Cikkünkbõl megtudhatod azt is, hogy miért is van az, hogy nem jössz ki más jegyekkel!
A Bika és a párja (április 20. - május 20.)
 
Régi bölcsesség, hogy jobban járunk a sajátunkkal megegyezõ elemekkel vagy a saját elemünket tápláló jegyekkel - ilyen például a víz és a föld kettõse. Ilyen alapon a Bika kompatibilis lehet más föld jegyekkel - Szûz és Bak -, illetve a víz jegyekkel. Gyakran elõfordul, hogy a Bika végzetesen vonzódik a Skorpióhoz, poláris ellentétéhez. Bár elemeik a föld és a víz révén összeférhetõk lennének, kapcsolatuk felszínes. A felszín alatt minden bizonnyal harcban állnak egymással.
 
Az Ikrek és a párja (május 21. - június 21.)
 
Felületes szinten az Ikrek természetébõl adódóan szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelõ hangot. Otthonosan mozog más levegõ jegyû emberek között, különösen a szintén gyors észjárású Vízöntõk között. Jól kijön a Nyilassal is, aki a számos hasonló tulajdonsággal rendelkezõ poláris ellentéte a Zodiákusban. Ezek azonban ismét csupán általánosságok. Az összeférhetõség vizsgálata céljából fontos az egyéni születési képletek összevetése.
 
A Rák és a párja (június 22. - július 22.)
 
Felszínesen tekintve látszólag a Skorpió és a Halak, a két másik víz jegy tûnik a legmegfelelõbbnek a Rák számára. A Skorpió intenzitása azonban felemésztheti a Rák veleszületett gyengédségét, a Halak kettõssége pedig minden bizonnyal megõrjíti a Rák személyiséget. A föld jegyek - Bika, Szûz, Bak - sokkal jobban illenek a Rákhoz: a Szûz és a Bika hatvanfokos szögben helyezkedik el hozzá képest.
 
Az Oroszlán és a párja (július 23. - augusztus 22.)
 
Jól illik az Oroszlánhoz egy másik tûz jegy, mert hasonló energiaszinttel rendelkeznek. De bármely hatvanfokos szögben - Ikrek, Mérleg - elhelyezkedõ jegy is megteszi. Az Oroszlán és ellentéte, a Vízöntõ között lévõ polaritás erõsítheti az Oroszlán öntudatát ott, ahol a legnagyobb sikerekre képes: az egész emberiséget felölelõ tágabb világban.
A Szûz és a párja (augusztus 23. - szeptember 22.)
 
A Szûz szellemileg vonzódik az Ikrekhez, ám hosszú távon általában nehezen jönnek ki egymással. Elsõ ránézésre szimpatikus lehet a többi föld jegy is, ám a Szûz rövid idõn belül rámutat föld jegyû társai hibáira. A Skorpió és a Rák lehet a legjobb befutó, bár víz jeggyel rendelkezik, és odafér a dobogóra még a misztikus Halak is, aki szintén a vizes jellegû csillagjegyek szülötte.
 
A Mérleg és a párja (szeptember 23. - október 22.)
 
A Mérleg olyan barátságos, hogy szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelõ hangot. Leginkább a többi levegõ jegy és még az Oroszlán és a Nyilas illik hozzá. Vonzódik az olyan emberekhez, akikben saját kifinomult ízlésének és esztétikai érzékének tükrözõdését látja. Elõfordulhat, hogy egy föld jegy is képes megfelelõ alapot biztosítani egy Mérleg számára. Egy víz jegy, mint például a Rák, ellensúlyozhatja a Mérlegbõl hiányzó áradó érzelmeket.
 
A Skorpió és a párja (október 23. - november 21.)
 
A Skorpió illik a Bikához, mivel e két jegy poláris ellentéte egymásnak, és így kiegyensúlyozza egymást. A Skorpiót jellemzõ víz és a Bika föld jellege jól keveredik. Azonban mindkét jegy szilárd, mely azt jelzi, hogy vitás helyzetben egyik sem enged a másik javára. A Skorpió összeférhet egy másik Skorpióval, feltéve, hogy mindketten megértéssel viseltetnek egymás szenvedélye iránt. A Halak és a Rák, a másik két víz jegy túlságosan gyenge lehet a Skorpió heves vérmérsékletéhez, kivéve, ha a személyes születési képletek ezt nem jelölik másképp.
 
A Nyilas és a párja (november 22. - december 21.)
 
Mivel tûz jegy, gyakran vonzódik más tûz jegyekhez - a Koshoz vagy az Oroszlánhoz. Jól is illenek egymáshoz, bár kapcsolatuk robbanékony lehet.
A Nyilas-Ikrek polaritás természetes affinitást jelöl a két jegy között. Ezek azonban ismét csupán általánosságok. Az összeférhetõség vizsgálata céljából fontos az egyéni születési képletek összevetése. 
 
A Bak és a párja (december 22. - január 19.)
 
A Szûz túlságosan elmés és csipkelõdõ, míg a Bika túlságosan állandó, ám mivel közös bennük a föld elem tulajdonsága, általában jól kijönnek a Bakkal. A víz jegyek közül a Skorpió hevessége és a Halak megfoghatatlansága a Bak idegeire mehet. Jól kijön viszont a Rákkal, mert mindkettõ kardinális jegy. A Rák hatvanfokos szögben helyezkedik el hozzá képest.
A Vízöntõ és a párja (január 20. - február 19.)
 
Mivel nem jellemzõ rá az elõítélet, a Vízöntõ általában szinte bárkivel képes megtalálni a hangot. Különösen vonzódik az intellektuális hasonlóságot mutató emberekhez. A Vízöntõtõl hatvan- vagy százhúszfokos szögben elhelyezkedõ jegyek éppúgy illenek hozzá, mint poláris ellentéte, az Oroszlán. Ez a polaritás erõsítheti a Vízöntõ öntudatát ott, ahol a legnagyobb sikerekre képes: az egész emberiséget felölelõ tágabb világban.
A Halak és a párja (február 19. - március 20.)
 
Nyilvánvaló választásnak tûnik esetében a többi víz jegy. A Skorpió azonban erõfölényben lehet vele szemben, a Rák pedig túlságosan ragaszkodó. Szextil jegyei a Bak és a Bika. Míg a Bak túlságosan korlátozott és földön járó a Halak képzeletének, a Bika minden bizonnyal pontosan megfelel. Az Ikrek szintén összeillõ lehet, mivel a Halakhoz hasonlóan változó jegy.
 
 
A cikk megírásában Trish MacGregor: Az asztrológia mindentudó nagykönyve segített.
A Kos és a párja (március 21. - április 19.)
 
A Kos, mivel tûz jegy, gyakran vonzódik más tûz jegyekhez - a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz. Két tûz jegyû ember szerelme azonban általában robbanékony, hacsak a képlet egyéb fényszögei másképp nem mutatják. A Kos jól kijön a levegõ jegyekkel - Ikrek, Mérleg, Vízöntõ. Egy Föld jegyû partner levezetheti a Kos energiáját. A képletek összehasonlításakor a partner Kosban álló Vénusza vagy Holdja összeférhetõséget jelölhet.
 
még több Mi nők
Töltekezzünk zenével, tánccal és beszélgetéssel!
Hogyan változott a női öltözködés a 60-as 70-es években?
Ebben az évben országszerte 86 intézmény csatlakozott a Mindenütt Nő - "Nőnap reloaded 3.0"..
Szeretnél egy jobb életet?
Ezt tedd, ha jobb életet szeretnél
még több hír
NAPIbulvár
Meztelen felsőtestek csatája az MTV Movie Awardson
Magatehetetlenül lógott a kötélen a győri színész
Akárhogy is nézzük, tényleg belátni az egykori modell lábai közé.
NAPIAktuális
Felmérés a munkahelyi párkapcsolatokról
A barcelonai MWC (Mobile World Congress) konferencián a Honor is bemutatott egy új modellt.
Március 9-én újra látható a Tünet Együttes Közhely-élet-disco című előadása a Trafó..
NAPIsport
Kun Anna aranyérmes párbajtőrben
A magazin honlapján olvasható rangsorban az 1741. helyet foglalja el
A zárónapon is remekeltek a magyarok a X. CMAS Uszonyosúszó Világkupán.
kapcsolódó
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu