Share on Google+
2014. március 31.,  hétfő
NAPIMi nők

4 tudat alatti jel, ami leleplezi a pasit, ha tetszel neki

A test a szavak helyett is beszél a fontos helyzetekben: tarts a szemed a pasin, és ismerd fel, ha megnyerted!

Szemöldökfelhúzás

Ha valakinek tetszel, csupán pár pillanat erejéig ugyan, de a találkozásotokkor szinte biztos, hogy felhúzza a szemöldökét, mintha csodálkozó arcot vágna. Konkrétan a szemöldök felemelkedését, majd visszasüllyedését szinte lehetetlen szabad szemmel kiszúrni, hiszen mintegy reflexszerûen megy végbe, ha valaki egy számára tetszetõs személlyel találkozik.

Nem kell tehát folyamatosan a kiszemelted szemei fölött húzódó szõrsövényt pásztáznod, inkább az egész arcát lesd, ha meg akarsz arról bizonyosodni, hogy tetszel neki!

Amennyiben pedig az említett csodálkozó tekintetet érzed magadon egy pillanatig, valószínûleg elkönyvelheted, hogy ezúttal nem hiába vetetted bele magad az éjszakába.

Ajakdörzsölés

Nem a szemöldök felhúzása az egyetlen reflexszerû mozdulat azonban, amit figyelhetsz, van egy ennél szembeszökõbb gesztus is. Ha ugyanis valaki egy számára vonzó személyt pillant meg, a testében automatikusan felgyorsul a vérkeringés, ami nemcsak piruláshoz vagy történetesen a nemi vágy fellobbanásához vezethet, de ennél prózaibb következménye is van.

Amikor ugyanis a vér fokozatosan eljut az arcba is, különösen az erekkel dúsan hálózott területeken, mint amilyen az ajak, viszketés jelentkezhet. Ha tehát partnered többször is az ajkához nyúl, az minden bizonnyal arra utal, hogy a látványod felgyorsította a vérkeringését, ha pedig még nem kezdett volna flörtbe veled, ez sem várat magára sokáig.

Mit nem adnál, ha a jóképû idegenrõl, akit kiszúrtál magadnak, már idõ elõtt megállapíthatnád, vajon hogyan vélekedik rólad? Ezzel az apró, de fontos elõzetes információval könnyen elkerülhetõek a fölösleges felsülések, hiszen biztosíthatnád, hogy nem kezdesz forró flörtbe olyasvalakivel, akinek nem nyerted el a tetszését.

Szerencsére nem lehetetlen, hogy megfejtsd a titkot, ha ugyanis bejössz valakinek, azt nem csak akkor realizálhatod, amikor õ maga próbálja felkelteni a figyelmed. Néhány önkéntelen jelet már korábban is észlelhetsz, ha tudod, mire figyelj, a testbeszéd ugyanis árulkodóbb, mint ahogy azt az ember sokszor szeretné.

Pupillajelek

Ha szerencséd van, és sikerül olyan közelségbe kerülnöd kiszemelteddel, hogy a szemeit is láthasd, könnyen kiderítheted, hogy vonzónak talál-e. A legideálisabb helyzet, ha bemutatnak benneteket egymásnak, hiszen ezalatt feltûnésmentesen adódik alkalmad megfigyelni a pupilláit.

Amennyiben azt látod, hogy a találkozás alkalmával kitágulnak, mintha a pasi egy viszonylag sötét szobába lépne - pedig nincs hiány fényben ott, ahol tartózkodtok -, biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki.

Nem véletlenül nevezik ugyanis a kitágult pupillákat hálószobaszemnek, hiszen ez a jelenség akkor lép fel, amikor valaki erõs nemi vágyat érez, vagy elõször pillant meg egy embert, aki meglehetõsen tetszik neki. Ha pedig nem nyered el maradéktalanul a férfi tetszését, ellentétes szemreakcióra lehetsz figyelmes.

Amennyiben tehát a pupillái tûhegy nagyságúra szûkülnek a találkozásotokkor, nem õ az az ember, aki felé csábos mosolyodat, netán a formás lábaidat érdemes villantanod. A korábban említett esetben azonban bátran adhatsz pozitív jeleket, így könnyebben rábírhatod õt is a kezdeményezésre.

Gyors terepszemle

Ugyancsak önkéntelen gesztus a férfiak részérõl, amikor a szép nõket tetõtõl talpig végigmérik. A testbeszéd kutatói szerint az elsõ találkozás alkalmával ez a mozzanat is pár pillanat alatt lezajlik, tehát úgy ejtik meg, hogy a szemrevételezett hölgy még csak véletlenül se érezze magát illetlenül tolakodó tekintetek kereszttüzében.

Ha azonban tudod, mit kell figyelned, könnyen elcsípheted azt a pillanatot, amikor lovagod az arcodtól kiindulva végigpásztázza a tested, hogy - ideális esetben - újra az arcodon állapodjon meg a szemeivel.

Amennyiben ez így történik, és nem a dekoltázsod környékén kezd el lebzselni a pasi, fölösleges illetlennek tartanod a gesztust, hiszen csak a vonzalom önkéntelen jele. Persze amennyiben az elsõdleges célpont kifejezetten a melled, netán egyéb intim testrészeidet is szemérmetlenül méregeti partnered, már nem kell elnézõnek lenned, hiszen ez vitathatatlanul tolakodó.

Forrás: femina.hu
még több Mi nők
A legalább fél éven át tartó szoptatásért lobbizók szerint nagy hiányosság a közösségi..
Henrietta Norton londoni dietetikus sok táplálkozási tippet fogalmazott meg, hogy hamarabb összejöjjön..
Észak-Írországban egy olyan nő nyitott esküvői ruhaszalont, aki már életében többször..
Rezgése van minden élőlénynek, a tárgyaknak és a helyiségeknek is. Körülöttünk minden rezgésből..
Anyaként már gyakorlottan használjuk a netet, ha ötletet szeretnénk meríteni az esti vacsorához,..
Akad raj­tad egy kis súly­fe­les­leg, de sze­ret­nél bom­bázó lenni idén a víz­par­ton? Íme,..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!