Share on Google+
2016. február 22.,  hétfő
NAPIMi nők

11 nõi praktika, amit gyakran bevetünk a pasik ellen

A fizikai erõ a férfiak oldalán van, így - szép, vagy nem - nekünk, nõknek gyakran manipulációs eszközökhöz kell folyamodnunk, ha el akarjuk érni a céljainkat.

Mártírkodás
Fõleg idõsebb korban jellemzõ, amikor már van mire mártírkodni. A lelkiismeret-furdalás keltés legdurvább változata és legfeljebb lelkiismeret furdalást kelt, vagyis csak ideiglenes eredményeket lehet elérni vele, ráadásul azokat is csak úgy, hogy az ellenfélnek rossz szájíze marad utána. Nem éri meg.

Tesztelés
A mindenféle kísérletek végrehajtása a másik emberen felettébb szórakoztató; feltéve, hogy nincs tétje. Ha azzal teszteljük a pasinkat, hogy pont akkor hívjuk moziba, ha focimeccset akar nézni, akkor számítsunk rá, hogy mi húzzuk a rövidebbet és legalább viseljük emelt fõvel.

Teljes passzivitás
A flegmatizmus  felettéb bosszantó tud lenni a másik fél számára, azonban ez csak akkor igaz, ha belülrõl jön, de legalábbis úgy néz ki, mintha belülrõl jönne.  Egyéb esetben arra sarkallja a másikat, hogy ignorálja a látszólag passzív felet, aki ezáltal viszont hamar elvesztheti a fonalat és hisztizni kezd. Az a biztos lebukás.

Féltékennyé  tevés
Finoman és óvatosan bevethetõ eszköz és természetesen férfija válogatja, hogy milyen mértékben. Ugye nem akarjuk, hogy a pasink egyszer csak kidobjon azért, mert addig húztuk az idegeit, amíg mást sem tud elképzelni rólunk, minthogy minden szabad percünket más pasi ágyában töltjük? Az persze sosem árthat, ha tisztában van vele, hogy mi is tudjuk, hogy nem õ az egyetlen férfi a világon.

Zsarolás
Ki találta azt ki, hogy a zsarolás vagy akár az ultimátum elfogadhatatlan eszközök egy vita megnyerésére? Nagyon hatékonyak és néha helyénvalóak. Éppen ezért nem árt óvatosan bánnunk velük, mert az a bazinagy hatékonyság fordítva is elsülhet.  Ez még nem jelenti azt, hogy ne szabadna élnünk vele. Legalább õszinte húzás.

Duzzogás
Mindannyian láttunk már karba tett kézzel és csíkszájjal duzzogó nõszemélyt és valljuk be, átlátunk a szitán és jól szórakozunk rajta.  Ne feledjük, hogy ez simán vonatkozhat ránk is, a sértettség és a röhejesség pozíciójából pedig nem nagyon lehet vitát nyerni.

Szex megvonás
Ha valóban annyira haragszunk a másik félre, akkor nem lehet szex megvonásnak nevezni, ha nem fekszünk le vele; viszont ha azért csináljunk, mert el akarunk érni vele valamit, akkor hajrá: áldozat nélkül nincs eredmény, vibrátort hirtelen beszerezni pedig nem ér.

Kedveskedés
A kevésbé keménykedõk közülünk gyakran folyamodnak a kérlelés-könyörgés-kedveskedés módszeréhez. Ez nagyon jól mûködik a kapcsolatok elején, késõbb viszont irritáló lehet; és ha van olyan dolog, ami pontosan és tökéletesen ellentétes a szerelem érzésével, akkor az az irritáltság.

Szeszély
A szeszélyes viselkedés önmagában semmire sem jó, de más eszközökkel kombinálva teljesen elbizonytalanítjuk az ellenfelet, ami jó, ha vitát akarunk nyerni. Sõt, figyelemelterelõ hadmûveletnek is tökéletes. Hátránya, hogy megjátszhatatlan: ha nem vagyunk szeszélyesek, képtelenek leszünk hirtelen kellõképp meghökkentõ ötletekkel elõrukkolni.

A felelõsség áthárítása
Ennél módszernél nem árt némi intelligencia és retorikai készség.  Gyakoroljunk: „Mivel fogsz kiengesztelni?! - Nem is sértõdtél meg rajta, hogy egész nap nem hívtalak. Hogy lehetsz ilyen?”- Ezzel a férfi defenzívába kerül és eszébe sem jut majd kérdezõsködni arról, hogy mi vajon mit csináltunk egész nap.

Terror
Sokszor addig fúrjuk a férfiakat, amíg teljesen inadekvátnak nem érzik magukat, abban a reményben, hogy így folyton teljesíteni akarnak és nem lesz elég önbizalmukahhoz, hogy normálisabb nõ után nézzenek. Ez egyrészt tényleg nagyon csúnya dolog, és ilyet nem csinálunk azzal, akit elvileg szeretünk, másrészt elõfordulhat, hogy egy idõ után úgy leszünk kirakva, hogy lábunk sem éri a földet. Jogosan.

Forrás: nlcafe.hu
még több Mi nők
A legalább fél éven át tartó szoptatásért lobbizók szerint nagy hiányosság a közösségi..
Henrietta Norton londoni dietetikus sok táplálkozási tippet fogalmazott meg, hogy hamarabb összejöjjön..
Észak-Írországban egy olyan nő nyitott esküvői ruhaszalont, aki már életében többször..
Rezgése van minden élőlénynek, a tárgyaknak és a helyiségeknek is. Körülöttünk minden rezgésből..
Anyaként már gyakorlottan használjuk a netet, ha ötletet szeretnénk meríteni az esti vacsorához,..
Akad raj­tad egy kis súly­fe­les­leg, de sze­ret­nél bom­bázó lenni idén a víz­par­ton? Íme,..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!