Share on Google+
2016. február 23.,  kedd
NAPIMi nők

10 dolog, amit nem tudtál a csókolózásról

Mire jó a csók? És mire használták az ókorban? Minden második nõ csókolózott már nõvel? Tények, amiket eddig nem tudtál a csókról.
5. A csók növeli az intimitást, ha a csípõnket is összeérintjük közben – állítja a pszichológus, akinek nem tûnt fel, hogy ez esetben nem a csók növeli az intimitást, hanem a nemi szervek közelsége, de ez részletkérdés. Aki szexelni akar, az nem hibázhat, amikor a testével is csókol, nem csak a szájával.

6. A férfiak azt szeretik, ha a nõk szívják a fülcimpájukat, majd a fülkagyló szélén végighúzzák a nyelvüket. Azért ezt érdemes megbeszélni az illetékes férfival, hiszen még az ilyen teljesen egyértelmûen alátámasztott tudományos eredményekben is van hibahatár. Szegénynek ne kelljen már jó képet vágnia a nyálas és csikis fülcsókhoz, ha nem gerjed rá.

7. A férfiak tudat alatt azért csókolják meg a nõt, mert a nyálukkal libidót növelõ tesztoszteront adnak át a nõ szájába. Tudatosan pedig azért, mert szeretnének lefeküdni vele. Értjük mi, hogy a férfiak minden oldalról megdolgoznak minket és hálásak is vagyunk érte; ha a tesztoszteron íze nem fokhagymával, hanem fogkrémmel keveredik.

1. A középkorban az emberek nemcsak aláírták, hanem meg is csókolták a fontos dokumentumokat, melyeken a csók helyét egy X-szel jelölték. Innen származik az, hogy X-eket küldünk azoknak, akiket elvileg csókolnánk, ha ott lennének. (Bár ilyen értelemben az X inkább puszit jelölhet, mint csókot.)


2. Amikor egy csók taszító, akkor nincs az a technika, amitõl a másik fél kívánatosabbá válik. Pedig az ajkakban százszor annyi idegvégzõdés van, mint akár az ujjbegyekben, amelyek mind stimulálásra várnak. Ezért lehet a csókolózás annyira izgató, amikor tényleg az.
 
3. A férfiak negyven százaléka mondja, hogy egy kiadós csóktól azonnal képesek lesznek a szexre. Mi meg azt mondjuk, hogy egy részük biztosan hazudott, de legalább széplelkûek, hogy nem más testrészek csókolására helyeznék a hangsúlyt, mint a maradék hatvan százalék.

4. Ha egy férfi a nõ arcára ad puszit elváláskor, ambivalens érzései lehetnek a kapcsolattal szemben, mondja a szakértõ. Mi úgy fogalmaznánk, hogy nem szerelmes, de lehet, hogy manapság divatosabb ambivalenciára hivatkozni, mint a szükséges érzelmek hiányára.

8. Kétszer annyi férfi hajlandó lefeküdni egy olyan partnerrel, aki rosszul csókol, mint nõ. Ami azt jelentheti, hogy a nõknek is 50 százaléka hajlandó rá, mert az biztos, hogy férfit még nem tartott vissza a szextõl az, hogy egy nõ nem tud csókolni...


9. A gyengéd csókolózás nem olyan jó az orgazmus szempontjából, mint a vad – mondják a tudósok, akik arra jutottak, hogy a vad csók növeli a vérnyomást és a pulzust, ami megkönnyíti az orgazmus elérését. Köszönjük szépen: ezentúl megcsinálunk néhány fekvõtámaszt, ha a partnerünk gyengéd kedvében van, nehogy véletlenül rossz legyen a szex.


10. A nõknek hozzávetõleg fele csókolózott már másik nõvel. Ebbõl persze 10 százalék leszbikus, de a többiek is miért ne tették volna? Ha nem is olyan izgató egy heteroszexuális nõnek, legalább kisebb az esélye, hogy kipirosodik tõle az arcunk és még szívességet is teszünk biszexuális, illetve leszbikus barátnõinknek, akiknek ünnepnap, ha végre kamionsofõrnõk helyett velünk csókolózhatnak.

Forrás: nlcafe.hu
még több Mi nők
A legalább fél éven át tartó szoptatásért lobbizók szerint nagy hiányosság a közösségi..
Henrietta Norton londoni dietetikus sok táplálkozási tippet fogalmazott meg, hogy hamarabb összejöjjön..
Észak-Írországban egy olyan nő nyitott esküvői ruhaszalont, aki már életében többször..
Rezgése van minden élőlénynek, a tárgyaknak és a helyiségeknek is. Körülöttünk minden rezgésből..
Anyaként már gyakorlottan használjuk a netet, ha ötletet szeretnénk meríteni az esti vacsorához,..
Akad raj­tad egy kis súly­fe­les­leg, de sze­ret­nél bom­bázó lenni idén a víz­par­ton? Íme,..
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!