Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Spriccparty 4 -több százan vettek részt- Spriccparti
2007. november 18., vasárnap 12:00
A vártnál nagyobb érdeklődés közepette zajlott le az év botrány bulija a Spriccparti 4. A bujaság buliján mindenki kiélhette legtitkosabb vágyait! Minden volt, ami csak kellett: mindenre hajlandó lányok, akik művészete abból állt, hogy leszopták azokat a férfiakat, akik nonverbális jelekkel arra "utasítást adtak" számukra. A kommunikációs kód a slicc lehúzása, a nadrág letolása volt. De persze jelnek számított továbbá még a merev vagy lankadó pénisz is. De ne haladjunk ennyire előre, nézünk minden szép sorjában...
A Spriccpartin tiszteletét tette Bunyós Pityu is, akinek két hét múlva fog megjelenni új lemeze. "Érdekesnek találom az ilyen estéket. Jó sokan vannak.” - nyilatkozta a népszerű sztár. Az est házigazdája Alexa Diamond és TommyBoy volt. A két műsorvezető profi módon vezette le a nem éppen szokványos műsort. A parti eleje kicsit döcögősen indult, de ahogy feltűntek a színen az est lányai máris feldobódott a hangulat. A partit Janet Joy és Mary leszbishowja nyitotta. Volt minden, ami szem - szájnak ingere: nyalás-falás, nyúlkálás punciba, heves csókok.
 

 

"Imádom lányokkal is. A lányok gyengédebbek, mint a férfiak. Ha vadat akarok, akkor leszopok egy fiút” - mesélte nekünk Janet Joy. Ami meg is tett: sorban álltak a férfiak a szája előtt. De nem csak ő volt az egyetlen, aki örömben részesítette az erősebbik nemet: Cony Ferra is bevállalt három szerencsés férfit. Cony ma este bebizonyította, hogy anno kiérdemelte a legjobb sexjelenetért járó oscart. De nem csak ő büszkélkedhet ám oscarral, hanem Janet Joe is! Övé a legjobb szopásért járó díj! És, hogy milyen is az a bizonyos technika?
„Úgy tudok szopni, hogy tövig lenyelem. Az teszi nagyon élvezetessé. Meg élvezni is kell, amit csinálsz. Én már alig vártam, hogy elkezdjem, rögtön belevetettem magam az iparba ahogy elmúltam 18 éves.” - avatott be minket a rejtelmekbe Janet. „Azokat a pasikat szeretem, akik tudják mit akarnak. Mindegy a méret, csak játékos legyen. Ez a lényeg”- fejezte be Janet és már rohant is vissza a jelentkező személyekhez. Az est másik kiválasztott lánya Mary Blade volt, aki egyáltalán nem izgult a feladattól. Rutinos mozdulatokkal vette kezébe a dolgokat. Mary itthon kevésbé ismert, ám külföldön már számos pornófilmben bizonyított. És, hogy hogyan tetszett az este a jelenlévőknek?
„Nagyon király volt! A következőre is jövök”
„Most voltam először, de nem csalódtam! Janetnek isteni szája van!"
„Kétszer is sorban álltam. Mindkét hölgyemény tudja mit akar. Bár Janet jobb volt."
”Máskor kellene ilyen bulit csinálni. Akár havonta.” „Kicsit izgultam. De ahogy kezelésbe vettek, már ment a dolog. Hát, máskor is jövök”.
 
Egy biztos, buliról is rengeteg élménnyel mentek haza a férfiak.
És, hogy milyen is volt a buli? Nézzétek meg ti is! Két részre osztottuk a bulin készült képeket. Azok számára akik beérik kevesebbel ajánljuk az itt látható képgalériát. Az Erotika Magazinunkban tettük elérhetővé a +18 -as képeket.
Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek
cimkefelhő
HOT PR rovat legfrissebb hírei


Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap