Share on Google+
2013. november 18.,  hétfő
NAPI

Spriccparty 4 -több százan vettek részt- Spriccparti

A vártnál nagyobb érdeklõdés közepette zajlott le az év botrány bulija a Spriccparti 4. A bujaság buliján mindenki kiélhette legtitkosabb vágyait! Minden volt, ami csak kellett: mindenre hajlandó lányok, akik mûvészete abból állt, hogy leszopták azokat a férfiakat, akik nonverbális jelekkel arra "utasítást adtak" számukra. A kommunikációs kód a slicc lehúzása, a nadrág letolása volt. De persze jelnek számított továbbá még a merev vagy lankadó pénisz is. De ne haladjunk ennyire elõre, nézünk minden szép sorjában...

 

"Imádom lányokkal is. A lányok gyengédebbek, mint a férfiak. Ha vadat akarok, akkor leszopok egy fiút” - mesélte nekünk Janet Joy. Ami meg is tett: sorban álltak a férfiak a szája elõtt. De nem csak õ volt az egyetlen, aki örömben részesítette az erõsebbik nemet: Cony Ferra is bevállalt három szerencsés férfit. Cony ma este bebizonyította, hogy anno kiérdemelte a legjobb sexjelenetért járó oscart. De nem csak õ büszkélkedhet ám oscarral, hanem Janet Joe is! Övé a legjobb szopásért járó díj! És, hogy milyen is az a bizonyos technika?
„Úgy tudok szopni, hogy tövig lenyelem. Az teszi nagyon élvezetessé. Meg élvezni is kell, amit csinálsz. Én már alig vártam, hogy elkezdjem, rögtön belevetettem magam az iparba ahogy elmúltam 18 éves.” - avatott be minket a rejtelmekbe Janet. „Azokat a pasikat szeretem, akik tudják mit akarnak. Mindegy a méret, csak játékos legyen. Ez a lényeg”- fejezte be Janet és már rohant is vissza a jelentkezõ személyekhez. Az est másik kiválasztott lánya Mary Blade volt, aki egyáltalán nem izgult a feladattól. Rutinos mozdulatokkal vette kezébe a dolgokat. Mary itthon kevésbé ismert, ám külföldön már számos pornófilmben bizonyított. És, hogy hogyan tetszett az este a jelenlévõknek?
„Nagyon király volt! A következõre is jövök”
„Most voltam elõször, de nem csalódtam! Janetnek isteni szája van!"
„Kétszer is sorban álltam. Mindkét hölgyemény tudja mit akar. Bár Janet jobb volt."
”Máskor kellene ilyen bulit csinálni. Akár havonta.” „Kicsit izgultam. De ahogy kezelésbe vettek, már ment a dolog. Hát, máskor is jövök”.
 
Egy biztos, buliról is rengeteg élménnyel mentek haza a férfiak.
És, hogy milyen is volt a buli? Nézzétek meg ti is! Két részre osztottuk a bulin készült képeket. Azok számára akik beérik kevesebbel ajánljuk az itt látható képgalériát. Az Erotika Magazinunkban tettük elérhetõvé a +18 -as képeket.
A Spriccpartin tiszteletét tette Bunyós Pityu is, akinek két hét múlva fog megjelenni új lemeze. "Érdekesnek találom az ilyen estéket. Jó sokan vannak.” - nyilatkozta a népszerû sztár. Az est házigazdája Alexa Diamond és TommyBoy volt. A két mûsorvezetõ profi módon vezette le a nem éppen szokványos mûsort. A parti eleje kicsit döcögõsen indult, de ahogy feltûntek a színen az est lányai máris feldobódott a hangulat. A partit Janet Joy és Mary leszbishowja nyitotta. Volt minden, ami szem - szájnak ingere: nyalás-falás, nyúlkálás punciba, heves csókok.
 
Alfa Romeo 147 3 Door
még több
még több hír
NAPIbulvár
Karda Bea egy gyöngyökkel díszített, elefántcsontszínű ruhában mondta ki a boldogító igent.
A Morning Show-ban elhangzott egy történet, amely szerinte nem igaz.
Muri Enikő külföldre ment, miután a múlt héten kiderült: szakított vőlegényével.
NAPIAktuális
A fejlesztés során bővítik a raktárt, új gyártóüzemet építenek, termelőeszközöket szereznek be,..
Még el sem kezdődött a Múzeumi Negyed építése, a kormány által 2011-ben bejelentett nagyszabású..
Életnagyságú dinoszaurusz szobrok lesznek láthatók nyár elejétől a Veszprémi Állatkertben nyíló..
NAPIsport
A Bursaspor magyar válogatott focistája combsérülést szenvedett, ezért két hétig biztosan nem léphet..
Súlyosan megbüntették a Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök ellenőrzése alatt álló Mediaset..
Miközben itthon forrnak az indulatok, bajnoknőnk csak úszik rendületlenül.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!