Facebook
Regisztrálok
Regisztrálás Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?

Jolly gyerektartást sem fizet?
Napiaszonline-információ
2009. november 18., szerda 11:13
Az énekes édesanyja tegnap még nem kívánt nyilatkozni arról, miért romlott meg a kapcsolata fiával, ám végül meggondolta magát. Lilla elmondása szerint a művész karrierje igen sokba került a családnak. Házakat és egy jól menő büfét kellett eladni, hogy vidékre költözzenek. Ráadásul a família aztán milliós adósságba verte magát. A Románcok fontembere sírva nevet a vádakon.

Mint azt tegnapi cikkünkben megírtuk, Jolly és édesanyja kapcsolata évekkel ezelőtt elmérgesedett. Lilla nem tűri meg fia mellett Suzyt, az énekes menyasszonyát, a szerelmesek azonban nem engedik, hogy bárki is beleszóljon az életükbe. Az elkeseredett anyós először elhárította érdeklődésünket, aztán maga keresett fel bennünket saját verziójával.

- Amióta Suzy belépett az életünkbe, Jolly csak percekre látogat haza, mert azt a nőt mi nem engedjük be a házba, ezért a város széléről, az autóban ülve percenként hívogatja a fiamat, hogy menjen már. Az a nő elszakítja a saját gyerekétől, aki anyjával együtt hozzám költözött. Évát a menyemnek tekintem, pedig Jolly el sem vette feleségül – kezdte Lilla.


A zenész volt párja azért panaszkodik, mert hónapok óta nem kapja meg a tartásdíjat.

- Már a bírósági végrehajtás is szóba került. Ami jár, az jár. Hatvan ezer forintból kell Szilvesztert nevelnem, ezért is könnyebb, hogy a nagymamájánál élhetünk. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez nekem kellemes – fortyogott a hölgy.

Jolly elismeri, valóban előfordul, hogy késik a fizetéssel, de állítása szerint ő sem dúskál az anyagi javakban.

- Az egész életemet újra kellett kezdenem, amikor anyám ellenséges viselkedése miatt Suzyval kénytelenek voltunk elköltözni a családi fészekből. A saját otthonom részleteit is törlesztenem kell, mert a bank nem hajlandó várni a pénzére. Szóban meg is állapodtam Évivel, hogy több részletben ugyan, de az utolsó fillérig megkapja a pénzt. Most mintegy 140 ezer forintról van szó – magyarázta az énekes.

Lilla a Napiaszonline-nak kifejtette: két budapesti házzal, és egy igen jól működő büfével rendelkeztek, de mindhármat el kellett adniuk, hogy Jolly karrierjének beindulását támogathassák. Ugyanezért költöztek vidékre. Az énekes szerint ez is képtelenség.

- Valóban volt egy ingatlanja anyámnak és a nagymamámnak 10 évvel ezelőtt. A két épület árából vehettünk egyet. Ha tényleg a ezekből indultam volna el, akkor már Amerikában zenélnék. Édesanyámék egy jó mikrofont és egy szintetizátort ajándékoztak nekem, amit már akkor megköszöntem – védekezett a Románcok sztárja.

- Úgy tűnik, a saját családom akar engem lejáratni. A párom mellett azonban minden mesterkedés ellenére kitartok. Meglehetősen kínos az a helyzet, hogy a fiamat szeretném meglátogatni, de a saját anyámnál Évába botlom.

Eddigi hozzászólások:
 andi - 2011-01-06 13:20:36
  nagyon rosz jollynak az anya hogy ijet tegyen egy ember keptelenseg ved magad suzy te is jolly!
kapcsolódó hírek
cimkefelhő
Férfimagazin rovat legfrissebb hírei


Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu | Napiász Online | Főoldal | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Karrier | lambéria, hajópadló, osb lap