Share on Google+
2015. január 22.,  csütörtök
NAPIBulvár

Hamarosan kiderül, kik nyerik idén a Story Ötcsillag Díját!

Immár tizenötödik, jubileumi alkalommal gyûlnek össze a hazai hírességek és a média kiemelkedõ személyiségei az ország legcsillogóbb estélyén, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. Február 1-én végre kiderül, hogy 2013-ban kik voltak a közönség igazi kedvencei!
Az esélyesek

Ebben az esztendõben is izgalmas Gálának nézünk elébe. Sok még a kérdõjel. Vajon Sebestyén Balázs ötödször is elviszi Az Év Mûsorvezetõje díjat? Netán Gundel Takács Gábor dupláz, vagy sikerszériájukat megszakítja Istenes Bence és Friderikusz Sándor?
Ördög Nóri már kétszer volt az Év mûsorvezetõ-nõje, de õ most babázik. Jó esélyekkel indul az újrázásban Erõs Antónia és Várkonyi Andrea, akik egyszer már örülhettek a közönség elismerésének. Ám könnyen lehet, hogy végül a zenei tehetségkutató mûsorvezetõje Lilu vagy a népszerû gasztromûsor vezetõje, Borbás Marcsi diadalmaskodik.

A zenei kategória jelöltjei is mind mérföldkõnek számítanak itthon: Ákos mellett az LGT-t, a feltörekvõ ByeAlexet és a posztumusz díjra jelölt Cipõt is megtaláljuk a névsorban.

Csányi Sándor, Stohl András, Tompos Kátya és Osvárt Andrea Az Év Színésze díj várományosai. Stohl András volt már Év Mûsorvezetõje, sõt az Év Színésze is, vajon idén besöpör egy harmadik díjat, netán Csányi Sándor duplázik, avagy lehetõséget kapnak a többiek is?
A jelölések mellett a közönség idén is szavazhat egy kötetlen kategóriában, „ Az Év Leg-leg-leg”-jében. A különleges produkciókat illetõ díjat a szavazók által tetszõlegesen jelölt személy vagy akár külön mûsorszám kaphatja. A tavalyi év díjazottja a Class FM Morning Showja volt, pontosan tükrözve a különleges kategória lényegét.
 
Az Ötcsillag Gála elegáns társa egy évtizede a Sanoma Kiadó által alapított Érték-díj, melynek tekintélyes szakmai kuratóriuma – Szinetár Miklós, Huszti Péter, Halász Judit és Presser Gábor – évrõl évre új tehetségekre irányítja a reflektorfényt. Idén is izgatottan várjuk, kik lesznek a 2013-as esztendõ felfedezettjei a színmûvészet, a zene és a média világában.
Story Ötcsillag Díj

A hazai sztárvilág legfontosabb szereplõi és meghatározó hírességei immár 15. alkalommal gyûlnek össze a Royal Szálló elegáns dísztermében a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. A meghívók igazi kincset érnek, hiszen ezen az eseményen a magyar hírességek színe-java jelen van.
A Story Ötcsillag Díj immár másfél évtizede Magyarország legnívósabb közönségdíja, egy különleges megbecsülés jelképe, amit a lap sokszázezres olvasótábora ajándékoz a magyar sztárvilágnak.
Tizenöt éve minden esztendõben az adott év végétõl a következõ év elejéig szavazhatnak az olvasók levélben, sms-ben és e-mail-ben is. Maguk a sztárok is izgatottan várják, hogy a különbözõ kategóriákban végül ki gyõzedelmeskedik, ki viheti haza a már legendásnak számító ötcsillagos, különleges díjat.

„Büszkék vagyunk rá, hogy idén immár a 15. Story Ötcsillag Díjátadóra készülünk, ami bizonyítja, hogy valódi hagyományról beszélhetünk, amely a múlt század végétõl már a XXI. század másod évtizedéig tart. A nyertesek kilétét még teljes homály fedi, de biztos vagyok benne, hogy idén is a legméltóbbak kapják majd az Ötcsillag-díjat.” – mondta Ómolnár Miklós, a Story magazin fõszerkesztõje.

Az elmúlt 15 év TOP-jai számokban

Akik négy évben is díjazottak voltak: Oroszlán Szonja, Sebestyén Balázs, Vágó István.
Az Év Televíziós Produkciója díjat legtöbbször az X-faktor nyerte el (3 alkalom), az Év Zenei Produkciója díjat pedig legtöbb alkalommal a Megasztárnak ítélte a közönség (2 alkalom).
Az Év Színésznõje összesítésben toronymagasan Oroszlán Szonja áll (3 díj), míg az Év Színésze díjat Bajor Imre és Gálvölgyi János is kétszer kapta meg – ezzel õk a kategória abszolút gyõztesei eddig.
Az Év Mûsorvezetõje elismerést Sebestyén Balázs és Vágó István is négyszer érdemelte ki, az Év Mûsorvezetõnõje gyõzteseinek színesebb a palettája: Erdélyi Mónika, Jakupcsek Gabriella, Máté Krisztina és Ördög Nóra is kétszer volt díjazott.

Story Ötcsillag Díj jelöltjei:

Az Év Mûsorvezetõnõje:
Borbás Marcsi, Erõs Antónia, Lilu, Várkonyi Andrea
Az Év Mûsorvezetõje:
Friderikusz Sándor, Gundel Takács Gábor, Istenes Bence,
Sebestyén Balázs
Az Év Színésze:
Csányi Sándor, Stohl András, Tompos Kátya, Osvárt Andrea
Az Év Zenei Produkciója:
Ákos, ByeAlex, LGT
Cipõ (posztumusz díj)
Az Év Televíziós Produkciója:
Az ének iskolája, A következõ!, Magyarország, szeretlek!, Éjjel-nappal Budapest,  X-Faktor, Sztárban sztár, Édes élet, Vundersõn és zuperszexi

Forrás: Sanoma
még több Bulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
Az amerikai énekesnő és az F1 háromszoros világbajnok pilótája jól ismerik egymást. Számos..
Az énekes nagyon büszke a családjára, és persze imádja kislányát Suzy-t. Azonban a Tele Novellának..
Hajdú Péter korábban biztos volt benne, hogy életében csak egyszer mondja majd ki a boldogító igent...
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!