Share on Google+
2014. június 23.,  hétfő
NAPIBulvár

Exkluzív! Daróczi Dávid - Az Igazság

A NapiászOnline.hu-nak exkluzív interjút adott Daróczi Dávid egykori jóbarátja, bizalmasa, akinek elege lett a volt kormányszóvivõ élete és halála körüli találgatásokból. Most elmondja az igazságot!

Önkeresés és eltusolás

- Dávid számára már gyermekkorában is az apának való megfelelés volt a cél. Roma nevelést kapott és hiába váltak el a szülei és imádta mindennél jobban édesanyját, akit szinte istenített, kétségbeesetten meg akart felelni apjának, aki vasszigorral bánt vele, gyakran csattant pofon is. Az elsõ szexuális kapcsolata gimnáziumi éveinek elején, egy idõsebb férfival történt, akibe egy kicsit talán bele is szeretett. Azért mondom, hogy talán, mert Dávid ettõl a férfitõl megkapta azt az apa-képet, azt a szeretetet, amire mindig is vágyott. Mivel katolikus iskolába járt és a papi hivatásra készítették fel, ráadásul imádta édesanyját, elkezdte felépíteni azt a kettõs életet, ami végül április 3-án felõrölte és öngyilkosságot követett el. Sokáig magának is nehezen merte bevallani, hogy a férfiakat szereti a nõk helyett. Próbálkozott lányokkal is, ilyenkor becsukta a szemét és fiúkat képzelt a helyükbe, megpróbált helytállni, de nehezen ment neki. Ezért is voltak rövid kapcsolatai. A mostanában szívesen nyilatkozó, állítólagos szeretõ, Nóra hazudik, akármit mond is. Tudom, ismertem Dávidot. Emellett szerette Claudiát, sosem csalta volna meg, de errõl még késõbb beszélek, mint ahogy a zsarolásokról is. Mindamellett az sem igaz, hogy gyereket akart, vagy hogy terhes lett volna tõle ez a nõ. Dávid mindig gumióvszert használt, rengeteget tartott a fiókban és magánál is. Nem csak a fertõzéstõl félt, de gyereket sem akart soha. Nem akarta, hogy esetleg örökölje a homoszexuális hajlamot, vagy hogy a gyerekének is hazudnia kelljen.

Cikkünk a kép után folytatódik.

 

Daróczi Dávid jóbarátjával, bizalmasával mindig megosztotta örömét, bánatát, akár éjszakákat is átbeszélgettek. A jóbarát azonban nem akar a nyilvánosság elé állni, nem akar beállni azon emberek, állítólagos barátok sorába, akik Dávid halála után tûntek fel a különbözõ médiumokban. Az egyszerûség kedvéért tehát nevezzük õt Csabának.
Csaba régóta ismerte Dávidot és elmondása szerint eszébe sem jutott nyilatkozni a halála után, ám az utóbbi idõben napvilágot látott álbarátok és hazugságok "kiverték nála a biztosítékot".
- Sosem szerettem volna sehol, senkinek nyilatkozni, de régóta ismertem Dávidot, ahogyan mi hívtuk Jocit - kezdte Csaba. - Szembesülve azonban a mostanában sorozatosan megjelent hazugságokkal álszeretõkrõl, álbarátokról, úgy döntöttem, elõször és utoljára megszólalok. Sokszor láttam õt sírni, kétségbeesni és tudom, hogy inkább bevallaná már a másságát, mint hogy a családját, szeretteit hurcolják így meg.
A beszélgetés tartalmát három részben közöljük, melyben egy igazi emberi tragédia, egy szomorú emberi sors rajzolódik ki Dávidról, aki kettõs életet élt: egy igazit - befelé és egy színjátékot - a külvilág felé. Olyan ember sorsa, aki melegszívû, segítõkész, tökéletes ember volt, egyetlen "bûnét" leszámítva, melyet végül õ sem tudott feldolgozni: homoszexuális volt. Csaba szerint, ha Dávid látná a felhajtást, ami most folyik szülei, barátai, szerettei körül, felvállalná másságát.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik.

Ami miatt biztos, hogy az a nõ hazudik, az az, hogy Dávid próbálkozott ugyan a nõkkel és a látszatot is fenn akarta tartani, de mivel õ egy pedáns, végletekig igényes, rendszeretõ ember volt, a nõkben, akikkel próbálkozott sem akármilyen ízléssel és igényekkel rendelkezett. Nem akarom megbántani, de szóba sem állt volna vele. Senkinek nem beszélt a másságáról, nekem azonban gyakran kifakadt. Az édesanyjának sem mondta soha, nem akarta megbántani, nem akart neki fájdalmat okozni. Volt olyan, hogy Angliába utazott egy melegbárba és ott az volt a belépõ, hogy szõkék mehettek be. Szõkére festette a haját, az édesanyjának pedig azt mondta, kiküldetésre megy. Visszajött, visszafestette a haját. A meleg barátai végig tartották benne a lelket, õk soha nem árulták volna el, nagyon összetartóak. Amikor már nagy volt a baj és súlyos depresszióban szenvedett, õk is elküldték pszichiáterhez. Dávid "passzív homoszexuális" volt, én nem nagyon értek ehhez, de egy kapcsolatban a nõi szerep volt az õvé, bár tudom, hogy ez nem minden esetben ilyen éles náluk. Kijelenthetem, hogy olyan "õszinte", nem színjátékon alapuló kapcsolata, ami igazi, amelyben õ "igazi" lett volna, nem volt.

...folytatjuk.

Forrás: NapiászOnline / Vörös Viktória
még több Bulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
Az amerikai énekesnő és az F1 háromszoros világbajnok pilótája jól ismerik egymást. Számos..
Az énekes nagyon büszke a családjára, és persze imádja kislányát Suzy-t. Azonban a Tele Novellának..
Hajdú Péter korábban biztos volt benne, hogy életében csak egyszer mondja majd ki a boldogító igent...
még több hír
NAPIbulvár
Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a..
A sokszor ridegnek tűnő Victoria Beckham elképesztően keményen dolgozik azon, hogy a felépített..
A műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Két gyermek mellett ez nem is olyan lehetetlen. Most egy..
NAPIAktuális
A Tesco nem tartotta be az időpontot az adatok elküldésével, így a dolgozók határozottan fognak..
"Ön egyetért-e a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazással?"..
Hétfőn tovább fokozódik a hőség és a héten minden nappal csak egyre melegebb lesz.
NAPIsport
Hosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen..
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata ma jelenti be, hogy..
A 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
?
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!