Share on Google+
2007. július 31.,  kedd
NAPI

Hefner 81 évesen lesz apa

Holly Madison, Hugh Hefner jelenlegi kedvenc ágyasa babát szeretne. Egyes pletykák szerint a hölgy absztinenciája arra utal, hogy talán máris anyai örömök elé néz a 27 éves nyuszilány.

Hugh Hefner 81. életévét tapossa, két házasságon van túl és négy gyermek boldog atyja. A hírek szerint azonban nem kizárt, hogy az ötödik is úton van. A leendõ boldog mama Holly Madison, akinek már eddig is minden vágya az volt, hogy teherbe essen „nagyapjától”.
Öreg ember, nem vénember – tartja a közmondás, minden bizonnyal nem véletlenül. Hefner agg kora ellenére nagyon is aktív és igyekszik kedvenc ágyasa kedvében járni, hiszen elmondása szerint soha senkit nem szeretett még úgy senkit, mint Hollyt.


Kérdés azonban, hogy képes-e a nemzésre? Egyes hírek szerint igen, merthogy a hölgy nem iszik, és nagyon vigyáz magára. Ezt azonban máris cáfolta egy irigy, nevezetesen Bridget Marquardt, aki Kendra Wilkinsonnal együtt osztozik Madisonnal Hefner ágyán.

- A Lányok a szomszédból címû show forgatása alatt biztosan nem válik valóra Holly álma, és különben is, a Monacói forgatás alatt õ is éppúgy ivott, mint mi – nyilatkozta Bridget. – Arról nem is beszélve, hogy Hugh nincs oda az ötletért – tette hozzá, minden bizonnyal féltékenységbõl.

Forrás: borsonline.hu

még több
még több hír
NAPIbulvár
Gondoltad volna, hogy ők is ezen a napon születettek?
Sok boldogságot kívánunk!
NAPIAktuális
Ha a fiataloknak van jövőjük, akkor az egész ország emelkedik
A felsőoktatás átalakításáról beszélt a kormányszóvivő
Az unió nem okozója, hanem elszenvedője a menekültproblémának
NAPIsport
Őket kiáltották ki bűnbaknak a Videoton elleni, múlt vasárnapi 7-0-s vereséget követően.
Az idén először kétnapos rendezvényt egy 3x2 km-es váltó vezette be
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu