2007. augusztus 1.,  szerda
NAPI

Fekve nyomnak Kordáék

Fekvenyomó padon gyúr a Szigetre Korda György, míg felesége, Balázs Klári már három hete fogyókúrázik. A sztárpár nem akar csalódást okozni a fesztiválra látogatóknak, ezért úgy döntött, akár testét sanyargatva is kirobbanó formába hozza magát koncertre.

Korda György és Balázs Klári lelkesen készül az idei Sziget fesztiválra. A sztárpár szeretne csúcsformában megjelenni a hatalmas nézõsereg elõtt, és ezért mindent meg is tesz.
– Óriási izgalommal várjuk az idei fesztivált. Klárika már hetek óta fogyókúrázik, én pedig sportolok– magyarázta Korda György.– Naponta reggel és este 15-15 percet töltök a fekvenyomó padon, és nem telik el úgy nap, hogy ne úsznék. Szeretnénk jól kinézni a Szigeten, és ez megéri a fáradtságot. Emellett persze azért a kártyákat is emelgetem, hogy erõsödjön a karom – tette hozzá tréfásan a táncdalénekes.

A Korda-házaspár tavaly nem lépett fel a Szigeten, és az egyéves kihagyás után szeretnék teljesen lenyûgözni a publikumot.
– Abszolút újdonság lesz, hogy ezen a fellépésen saját tánckarunk áll mögöttünk a koncert kezdetétõl a végéig. Emellett vetített háttér dobja majd fel a látványvilágot. Hatalmas színpadi díszletünk lesz, amelyen Klárikámmal pókerezünk, és a – kártya bûvöleténél maradva – száz pókeres trikót osztunk szét a közönség tagjai között. Arról már nem is beszélve, hogy a mûsorunk felét lecseréltük a két évvel ezelõtti koncert óta, és így sok új dalunkkal megismerkedhetnek a szigetelõk– büszkélkedett Korda György.
A házaspárt augusztus 11-én este 11 órakor hallhatja majd a nagyérdemû, az énekesek pedig boldogok, hogy egy ilyen kiemelt idõpontban szórakoztathatják a Sziget látogatóit.

Forrás: borsonline.hu

még több
még több hír
NAPIbulvár
Időközi sajtótájékoztatót tartott a Nemzeti Bor Maraton Budapesten.
Gerber Pál Bennem már rengeteg világ dőlt össze című kiállításával indítja programját a..
2015. március 28. 15:00-22:00
NAPIAktuális
Kriza Ákos polgármester meglehetősen arrogánsan reagált és kikapcsolta Pakusza mikrofonját
a halálozások számának növekedése összefüggésben állhat az influenzajárvánnyal
A Fővárosi Közgyűlés hétfői döntése szerint a Menhely Alapítvány és a Magyar Máltai..
NAPIsport
21. századi modern kiállítás a vitorlássportról és a Balatonról
Ifjabb Tóth János szerint a legfontosabb, hogy végigmenjenek Egerben.
A Miskolci Rendőrkapitányság csapata nyerte a színvonalas megmérettetést.
kapcsolódó
24 óra
CSAK RÖVIDEN
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu