2007. augusztus 1.,  szerda
NAPI
Fekve nyomnak Kordáék
Fekvenyomó padon gyúr a Szigetre Korda György, míg felesége, Balázs Klári már három hete fogyókúrázik. A sztárpár nem akar csalódást okozni a fesztiválra látogatóknak, ezért úgy döntött, akár testét sanyargatva is kirobbanó formába hozza magát koncertre.

Korda György és Balázs Klári lelkesen készül az idei Sziget fesztiválra. A sztárpár szeretne csúcsformában megjelenni a hatalmas nézõsereg elõtt, és ezért mindent meg is tesz.
– Óriási izgalommal várjuk az idei fesztivált. Klárika már hetek óta fogyókúrázik, én pedig sportolok– magyarázta Korda György.– Naponta reggel és este 15-15 percet töltök a fekvenyomó padon, és nem telik el úgy nap, hogy ne úsznék. Szeretnénk jól kinézni a Szigeten, és ez megéri a fáradtságot. Emellett persze azért a kártyákat is emelgetem, hogy erõsödjön a karom – tette hozzá tréfásan a táncdalénekes.

A Korda-házaspár tavaly nem lépett fel a Szigeten, és az egyéves kihagyás után szeretnék teljesen lenyûgözni a publikumot.
– Abszolút újdonság lesz, hogy ezen a fellépésen saját tánckarunk áll mögöttünk a koncert kezdetétõl a végéig. Emellett vetített háttér dobja majd fel a látványvilágot. Hatalmas színpadi díszletünk lesz, amelyen Klárikámmal pókerezünk, és a – kártya bûvöleténél maradva – száz pókeres trikót osztunk szét a közönség tagjai között. Arról már nem is beszélve, hogy a mûsorunk felét lecseréltük a két évvel ezelõtti koncert óta, és így sok új dalunkkal megismerkedhetnek a szigetelõk– büszkélkedett Korda György.
A házaspárt augusztus 11-én este 11 órakor hallhatja majd a nagyérdemû, az énekesek pedig boldogok, hogy egy ilyen kiemelt idõpontban szórakoztathatják a Sziget látogatóit.

Forrás: borsonline.hu

még több
még több hír
NAPIbulvár
Zimány Lindával és Palvin Barbival együtt egy kicsit mi is...
Sikeresen zárul az elsõ sörös showroom: a Heineken x CEFD Pop-up Store
Cápatámadásban mindkét kezét elvesztette egy ausztrál szörfözõ
NAPIAktuális
Ellenzéki pártok közös főhajtást tartanak az orosz követségnél
A budapesti helyszín választásával elismerték a magyar minőségügyi szervezetek tevékenységét.
Megújult oldallal várjuk minden Kedves Olvasónkat!
NAPIsport
A Ferencváros és az MTK is bejutott a női kézilabda Magyar Kupában a legjobb négy közé
Barcelona: Dani Alves távozik
Kimi Räikkönen optimistán készül a hétvégi Japán Nagydíjra
kapcsolódó
24 óra
BLOGZÓNA
aktuális
KATEGÓRIÁK
siccpasik
napiászonline
Kövess minket!
Híradó Media Kft. 2006-2015 Napiaszonline.hu